Turista britanică a povestit cum a fost violată până la leșin de 12 tineri în camera de hotel

19-07-2019 21:18


Turista din Marea Britanie care acuză că a fost atacată de 12 tineri israelini în camera de hotel din Cipru a povestit că a fost violată până la leșin.

Victima susține că întreținea relații sexuale consensuale cu un alt tânăr când agresorii, beți, au intrat în camera ei de hotel și au atacat-o.

Englezoaica de 19 ani le-a relatat polițiștilor că a fost violată timp de o oră până a leșinat și că unii dintre agresori nu au folosit prezervative, relatează Daily Mail.

”Era devastată și plângea. Mi-a povestit imediat după atac că a fost de acord să facă sex cu unul dintre israelieni, dar că ceilalți au intrat în cameră peste ea. Au violat-o toți pe rând. Au imobilizat-o. Când am văzut-o era plină de vânătăi” a povestit o prietenă a victimei pentru Daily Mail.

Potrivit unor poze publicate pe Instagram, unul dintre israelieni a flirtat pe whatsapp timp de mai multe zile cu turista britanică. Atacul a avut loc în Hotelul Pambos Napa Rocks din Ayia Napa, Cipru.

Cei 12 turişti israelieni au fost arestați preventiv în Cipru. Tinerii, printre care şi câţiva minori, au fost reţinuţi pentru 8 zile, timp în care anchetatorii urmează să-şi finalizeze investigaţiile.

Israelienii au ajuns în vizorul poliţiei, după ce turista britanică în vârstă de 19 ani a reclamat că a fost violată într-un hotel din staţiunea Ayia Napa unde era cazată, separat de cei 12.

Trei dintre inculpaţi au recunoscut că au întreţinut relaţii sexuale cu ea, dar toți susţin că a fost de comun acord. Ceilalți nouă neagă orice legătură şi li s-au recoltat probe ADN.

Hotelul unde ar fi avut loc violul găzduiește adesea tineri israelieni, în această perioadă a anului, când aceștia merg în vacanță înainte de începerea serviciului militar obligatoriu.

VIDEO PROTVPLUS.RO