Trupul neinsufletit al unui tanar de culoare, gasit in trenul de aterizare al unui avion Air Force. Autoritatile, in alerta

Ultima actualizare: 02-08-2014 07:18
C-130 Hercules

Trupul neinsufletit al unui barbat a fost gasit in trenul de aterizare al unui avionul al US Air Force. Aeronava a calatorit prin Africa inainte sa se intoarca la o baza militara americana din Germania, a spus, marti, Pentagonul.

Persoana decedata, un pasager clandestin se pare, era "un adolescent de culoare, posibil de origine africana", a declarat puratorul de cuvant al Pentagonului John Kirby. Trupul neinsufletit a fost descoperit duminica, in cadrul unei "inspectii detaliate post-zbor" a avionului C-130, la aerobaza Ramstein. Potrivit Pentagonului, cadavrul nu a afecat zborul si nu a fost vazut in timpul inspectiilor "standard".

Dupa plecarea din Germania, avionul militar a oprit in Senegal, Mali, Ciad, Tunisia si Italia, inainte de a se intoarce, dupa o calatorie de opt zile, la aerobaza Ramstein, a dezvaluit purtatorul de cuvant al Air Force, Erika Stecker.

Nu se stie cand sau unde pasagerul clandestin s-a strecurat in trenul de aterizare al avionului. Si, pentru ca zborul a oprit in zone din Africa afectate de epidemia de Ebola, autoritatile sunt in alerta. OMS a confirmat peste 800 de cazuri in Vestul Africii, inclusiv in Mali si Senegal, insa se banuieste ca ar fi vorba despre mai mult de 1.200 de cazuri.

"Cauzele mortii si circumstantele in care s-a petrecut acest incident raman inca necunoscute", a spus puratorul de cuvant al Pentagonului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO