Trump se laudă din nou: „Mi-ar fi uşor să fiu preşedinte ca la carte”

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Donald Trump nu doar că este un preşedinte atipic, dar ai este şi convins că trăsăturile care fac din el un lider atât de controversat sunt benefice.

 La o întâlnire electorală la care promova un candidat republican pentru funcţia de guvernator al Pennsylvaniei, a maimuţărit fără sfială ceea ce a numit „clasicul preşedinte american".

După numărul de clovnerie, Trump şi-a reconfirmat calitatea de preşedinte prin câteva mostre de tact şi diplomaţie. 

Preşedintele şi Chuck Todd au avut o confruntare, în urmă cu trei ani, în emisiunea lui Todd de la NBC, când, pe atunci candidatul Trump susţinea că musulmanii au sărbătorit prăbuşirea Turnurilor Gemene, în 2001.

Trump: „Mi-ar fi uşor să fiu preşedinte ca la carte. Dar aţi fi fugit deja de-aici mâncând pământul. V-aţi plictisi de moarte. Acu' fac eu pe preşedintele tradiţional: „doamnelor şi domnilor, vă mulţumesc că aţi venit în seara asta aici". Şi apoi pui placă cu: „Dumnezeu să vă binecuvânteze şi Dumnezeu să binecuvânteze America." E floare la ureche. Aşa netradiţional cum sunt, am făcut o treabă grozavă pentru Jocurile Olimpice de Iarnă. Preşedintele sud-coreean a declarat textual că fără Donald Trump, Jocurile ar fi fost un total eşec. Nu vă mint!
E cam greu să vinzi bilete, când oamenii cred că vor fi ţintiţi de o bombă nucleară. Eu vorbeam despre ce ar trebui făcut cu nord-coreenii incă de prin 1999 la „Meet the press", o emisiune care acum e moderată Chuck Todd „ochi somnoroşi. Este un nemernic adormit, vă spun eu.”

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO