Trump susține că Putin ar putea fi în spatele unor cazuri de asasinate. Afirmațiile făcute


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 15 Octombrie 2018 13:06
Categorie: Stiri externe

Donald Trump spune că, "probabil", Vladimir Putin "este implicat în cazuri de asasinate și otrăviri", în străinătate, dar pe el nu-l preocupă prea mult. Pentru că, afirmă președintele american, "nu se întâmplă în țara noastră".

Trump și-a exprimat această părere într-un amplu interviu la prestigioasa emisiune "60 minutes", de la televiziunea CBS, în care a mai vorbit despre relațiile cu Rusia, Coreea de Nord şi China, problema încălzirii globale, dar și despre cabinetul său.

După demisia surpriză a ambasadoarei la ONU, presa americană l-a aşezat în fruntea listei cu cei care ar putea părăsi administraţia pe şeful Pentagonului, James Mattis, care nu ar avea o relaţie grozavă cu preşedintele.

Trump a dat apă la moară zvonurilor.

"Cred că, într-o anumită măsură, e un democrat, dacă vreţi să vă spun adevărul. Generalul Mattis e un tip bun, ne înţelegem bine, ar putea să plece la un moment dat. Oamenii pleacă. Aşa e la Washington", a susținut acesta.

După prăpădul pe care l-a făcut uraganul Michael, în Florida, Trump a fost întrebat dacă mai crede că schimbările climatice sunt o farsă.

Cred că ceva se întâmplă. Ceva se schimbă, dar schimbările se vor inversa din nou. Nu cred că este o farsă, cred că s-a schimbat ceva. Dar nu cred că omul este de vină. Iată ce voi spune: Nu vreau să arunc mii și mii de miliarde de dolari. Nu vreau să pierd milioane și milioane de locuri de muncă. Nu vreau să fiu dezavantajat”, a susținut Trump.

Totuşi oamenii de ştiinţă repetă că schimbările climatice au efecte dezastruase, a insistat realizatoarea tv.

Ar trebui să-mi spuneți care sunt acei savanți, pentru că ei au o agendă politică bine stabilită”, a subliniat Trump.

China e o mare problemă, a dat de veste preşedintele american. Dar are în continuare mare încredere în dictatorul de la Phenian, Kim Jong Un.

Fie ce-o fi. Dar eu chiar mă înțeleg bine cu el. Simt o energie bună, noi doi avem o chimie bună. Amintiți-vă ce amenințări oribile au fost făcute. Iar acum, nu mai există amenințări. Nu mai sunt amenințări”, a spus Trump.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO