Trump admiră câinii poliţişti, dar nu îşi doreşte un patruped la Casa Albă. Explicaţia preşedintelui


Ultimul update: Miercuri 13 Februarie 2019 13:56
Data publicarii: Miercuri 13 Februarie 2019 13:30
Categorie: Stiri externe

Trump admira câinii poliţişti, dar nu îşi doreşte un patruped la Casa Albă. În primul rând, a explicat el, pentru că nu ar avea timp de un animal şi apoi fiindcă nu i-ar sta deloc bine plimbând un câine pe peluza Casei Albe, crede preşedintele.

Trump este unul din puţinii lideri din istoria recentă a Statelor Unite care nu a adus un prieten necuvântător la reşedinţa prezidenţială. În trecut însă, se poza cu patrupedele care câştigau concursuri de frumuseţe. Şi când a fost căsătorit cu prima soţie, Ivana, a acceptat pudelul ei în patul lor conjugal.

Trump insistă că n-are nevoie de un animal de companie ca să-şi crească popularitatea. Foloseşte în schimb foarte des termenul "câine", în special când îşi umileşte adversarii pe Twitter.

Comicul Bill Maher a fost concediat ca un câine, iar fostul consilier al lui Trump, Steve Bannon, a fost abandonat ca un câine. Într-o caricatură, se schimbă rolurile, iar Trump devine câinele purtat în lesă de Putin.

De fapt, Trump a avut un câine. Nu al lui personal, ci al fostei lui soţii. În cartea ei de memorii, Ivana Trump scrie că lui Donald nu îi plac câinii. Preşedintele a cedat însă atunci când ea nu a vrut să se mute în noul lor apartament din New York fără pudelul Chappy.

"Într-un final, au ajuns să se tolereze reciproc", povesteşte Ivana, iar Trump i-a permis lui Chappy să doarmă cu ei în pat, dar pe partea ei.

O perioadă, Trump a ţinut să păstreze aparenţele. Iar cinci ani la rând a pozat zâmbitor cu patrupedele care au câştigat concursul canin de la New York.

Mike Pompeo, într-un turneu în Europa Centrală. Misiunea dată de Donald Trump
Trump a anunțat unde va avea loc al doilea summit cu liderul nord-coreean Kim Jong-un
Simbol al
VIDEO PROTVPLUS.RO