Românii care au îngrozit Marea Britanie. Ce au putut face în doar câteva luni: nici măcar de copii nu le-a fost milă

Ultima actualizare: 21-06-2020 09:01
hoti romani in Marea Britanie

Trei hoți români au spart case și au furat bunuri în valoare de peste 220.000 de euro în Marea Britanie. Ei au luat chiar și pușculița unui copil, scrie Daily Mail

Românii, cu vârste de 23, 26 și 38 de ani, au comis jafurile în regiunea West Midlands, între 15 nioiembrie și 3 februarie, dar abia acum și-au primit pedepsele. 

Polițiștii au povestit că aceștiau au comis jafuri chiar și în mijlocul zilei cu proprietarii în casă. Ei forțau ușile sau spărgeau geamurile.

Au furat bijuterii, medalii din Al doilea război mondial și chiar pușculița unui copil. Polițiștii i-au denumit ”hoți de sezon”, pentru că acționau iarna, pentru ca vara să revină în România.

Au fost prinși după ce unul dintre ei s-a tăiat în timp ce spărgea geamul unei locuințe. Poliția a folosit picătura de sânge găsită și l-a identificat după analiza ADN. 

Suspectul a fost oprit în trafic în apropierea locuinței în care au fost găsite bunurile a căror valoarea a fost estimată la 200.000 de lire, echivalentul a aproximativ 220.000 de euro.

Liderul grupării a primit o pedeapsă cu închisoarea de 7 ani și jumătate, un alt membru al grupării a fost condamnat pentru 7 ani și două luni, iar cea mai mică sentință a fost de patru de închisoare.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO