Tragedie in statul american Georgia. Un barbat si-a uitat fetitele gemene de un an in masina si au murit de cald

06-08-2016 09:31


Tragedie in statul american Georgia. Un barbat si-a uitat fetitele gemene de un an in masina si au murit de cald. Tanarul a fost retinut si este cercetat pentru crima involuntara.

Vecinii barbatului au sunat la politie dupa ce au auzit plansete si strigate din masina. Cand oamenii legii au ajuns la locul tragediei, cele doua fetite de un an si 3 luni fusesera scoase din vehicul si puse intr-o piscina de copii.

Tatal lor incerca sa reduca temperatura corpului cu gheata si apa rece. Fetitele au fost transportate la spital, insa nu au supravietuit.

"Nu ai avea motiv sa faci asa ceva, sper ca nu a facut-o intentionat, pentru ca va trai cu asta pentru tot restul vietii sale."

Motivul pentru care fetitele au fost lasate in masina nu este cunoscut inca autoritatilor. Din primele informatii ele ar fi stat in autoturism mai bine de 9 ore. Cel mai probabil micutele au decedat in urma caldurii excesive. Barbatul a fost retinut si este acuzat de ucidere din culpa.

Numai anul acesta 24 de copii au decedat in urma caldurii excesive din masini, cei mai multi dintre acestia avand varste pana in 3 ani.

Tags: georgia, gemene, sua, spital,

VIDEO PROTVPLUS.RO