Top-modelul care a ajuns să lucreze într-un centru pentru persoane cu dizabilități. Ce a făcut cu averea ei

Ultima actualizare: 21-09-2020 14:47
Bar Rafaeli
AFP

Modelul israelian Bar Refaeli s-a prezentat luni la un centru pentru persoanele cu dizabilităţi din Tel Aviv, pentru a începe să ispăşească o pedeapsă de 9 luni de muncă în folosul comunităţii, ce i-a fost impusă pentru evaziune fiscală, informează DPA.

Un purtător de cuvânt al Autorităţii pentru penitenciare a confirmat că vedeta a început perioada de muncă în folosul comunităţii la care Curtea de Magistratură din Tel Aviv a condamnat-o în urmă cu opt zile, urmând ca modelul să lucreze la centrul respectiv cinci zile pe săptămână.

Mama ei, Tzipi, a ajuns în zori la singura închisoare de femei din ţară, Neveh Tirza, aflată la sud-est de Tel Aviv, pentru a-şi ispăşi propria pedeapsă, de 16 luni de închisoare, potrivit Agerpres.

În cadrul unui acord cu Procuratura israeliană, Bar şi Tzipi Refaeli trebuie, de asemenea, să plătească o amendă de 2,5 milioane de shekeli (730.000 de dolari), conform unei stenograme a verdictului instanţei, citată de Agerpres.

Ambele femei au fost condamnate la sfârşitul lunii iulie.

Bar Refaeli nu a raportat venituri de milioane de dolari obţinute în perioada 2009 - 2012.

Modelul în vârstă de 35 de ani a declarat că nu a locuit predominant în Israel în acei ani, însă instanţa a constatat altfel. Mama ei a înregistrat în mod fals apartamentele fiicei sale sub nume diferite.

Bar Refaeli a devenit celebră în 2007, fiind primul model israelian care a apărut pe coperta revistei Sports Illustrated. Ea este cunoscută şi pentru relaţia cu actorul american Leonardo DiCaprio. Cei doi s-au despărţit în 2011.

Supermodelul a găzduit concursul Eurovision din 2019, organizat la Tel Aviv.

Fundaţia Alin Beit Noam, care administrează centrul la care Bar Refaeli va efectua munca în folosul comunităţii, ajută adulţii cu dizabilităţi fizice şi intelectuale severe.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!