Top 5 neveste criminale. Si-a gatit barbatul si l-a servit copiilor la cina

Katherine Knight

Si-au omorat sotii cu cruzime, pentru bani sau din simpla placere de a ucide, sau le-au pedepsit crunt infidelitatile. Sunt femei fara constiinta, fara scrupule si fara frica de justitie. Afla-le povestea!

1. Nevasta care si-a ucis sotul, l-a gatit si l-a dat copiilor sa-l manance

Katherine Knight din Australia a fost condamnata la inchisoare pe viata, dupa ce si-a ucis sotul, l-a jupuit, i-a agatat pielea in sufragerie si apoi l-a decapitat. Daca nu era de ajuns, a taiat bucati din fesele cadavrului si a vrut sa le serveasca copiilor cu garnitura de legume. Noroc ca politia a descoperit crima la timp. Femeia nu era la prima casnicie si era recunoscuta pentru comportamentul violent: i-a spart proteza unuia dintre soti si i-a stans gatul catelului unui alt sot, chiar in fata acestuia.

2. Nevasta care si-a ucis cei doi soti si apoi a incercat sa-si invinovateasca propria fiica

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

In 2005, Stacey Castor, in vasta de 41 de ani, si-a otravit al doilea sot, pe David Castor, cu antigel. Dupa, a aranjat ca totul sa para o sinucidere. Cum anchetatorii au descoperit urme de antigel in corpul barbatului, au deshumat si corpul primului sot al femeii, care murise in 2000, in urma unui atac de cord. Surpriza sau nu, si in corpul acestuia s-au gasit urme de antigel. Stacey avea insa un plan de rezerva. A incercat sa-si omoare fata, adolescenta, cu somnifere si votca, ca totul sa para o sinucidere. Internata de urgenta in spital, aceasta lasase in urma un bilet in care recunostea cele doua crime, desi in 2000, cand i-a murit tatal biologic, avea numai 11 ani. Bineinteles, scrisoarea a fost scrisa de Stacey. Din pacate pentru ea, fata si-a revenit si a depus, in 2009, marturie impotriva propriei mame.

3. Nevasta imparatului roman Claudiu – o nimfomana care a planuit moartea propriului sot

Valeria Messalina a fost a treia nevasta a imparatului Claudiu. S-a casatorit cu acesta in 38 i.Hr. si i-a facut doi copii. “I-a facut” oficial, pentru ca s-a zvonit ca de fapt tatal celor mici era Caligula, care lua parte frecvent la orgiile organizate la palat. Dupa ce Caligula a fost omorat, Messalina nu a renuntat la petecerile deocheate. Era atat de obsedata de sex, incat se costuma in prostituata si se vindea pe strazile Romei.

In 48 i.Hr. a planuit impreuna cu iubitul ei Sillius moartea lui Claudiu si chiar s-a casatorit in secret cu acesta. Noroc cu Narcis, unul dintre sfatuitorii lui Claudiu, care le-a dejucat planul. Imparatul a ordonat imediat executarea celor doi. Messalinei i s-a oferit optiunea sinuciderii, insa nu a fost in stare sa-si ia viata.

4. Nevasta care i-a muscat sotului penisul

Atat de nervoasa a fost Katya Kharitovonova, in varsta de 33 de ani, cand l-a prins pe sotul ei Mikhail in pat cu cea mai buna prietena a ei, incat l-a lasat fara penis. Cei doi s-au intalnit cu Liza Dmitriyevasi si au mers impreuna acasa sa se uite la filmul The War of the Worlds. Katya a atipit si, cand s-a trezit, jumatate de ora mai tarziu, a vazut-o pe Liza cum ii facea sex oral sotului ei. A luat o lampa si si-a lovit in cap cea mai buna prietena, iar sotului i-a muscat penisul. Din fericire, medicii au reusit sa il reataseze. Katya a fost condamnata la doi ani de inchisoare.

5. Nevasta de 76 de ani banuita ca si-a ucis toti cei cinci soti

Jeff Carstensen, o bunicuta de 76 de ani din Georgia, SUA, este in prezent in inchisoarea din North Carolina, dupa ce a fost acuzata ca a angajat un criminal platit sa-i omoare al patrulea sot, pe Harold Gentry. Acum, autoritatile reinvestigheaza decesul primului sau copil si mortile a patru dintre cei cinci soti ai femeii, inclusiv pe cea a lui Gentry. Motivele redeschiderii anchetei nu fost facute publice, insa politistii au descris-o pe Carstensen ca avand o personalitate dominatoare si ca fiind extrem de materialista. A primit cel putin 20.000 de dolari, din asigurarea de viata, in 1986, cand Gentry a fost ucis. Cu un an inainte incasase 10.000 de dolari in urma mortii fiului ei. Si sotul cu numarul 5, John Neumar, care a murit in 2008, avea asigurare de viata. Oficial barbatul a murit din cauze naturale, dar politistii banuiesc acum ca ar fi fost otravit.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Crima pasionala! Injunghiat, infasurat intr-un cearsaf si ascuns sub pat
Crima pasionala! Injunghiat, infasurat intr-un cearsaf si ascuns sub pat

UPDATE: Un apartament de vacanta de la malul marii a fost scena unei crime pasionale. Un pensionar respectabil de 71 de ani a fost macelarit. Cel mai probabil amantul sau secret a facut asta, cred anchetatorii.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

Cristian Pîrvulescu: A fost un atac ”farmaceutic”al Israelului, Iranul se va preface că nu a existat nimic
Cristian Pîrvulescu: A fost un atac ”farmaceutic”al Israelului, Iranul se va preface că nu a existat nimic

Israelul a lansat vineri dimineață un atac asupra Iranului, după atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute.