Teroristii din Statul Islamic ameninta ca vor invada Roma si vor omori homosexualii. Raspunsul ironic dat de italieni

Ultima actualizare: 25-02-2015 00:05
italia

Extremistii din gruparea Stat Islamic ameninta ca vor invada Roma si vor omori homosexualii.

Mai multe mesaje de amenintare au fost postate sambata pe un cont de Twitter afiliat gruparii teroriste, in care se spune ca extremistii vor cuceri Roma si vor "arunca homosexualii de pe Turnul din Pisa", scrie Daily Mail.

De asemenea, acestia ameninta ca vor aduce legea islamica sharia in capitala italiana. Ulterior, un alt mesaj anunta ca Statul Islamic "vine cu macelul".

Postarile au continuat duminica, iar pe contul denumit Abu Abdullah Britani a mai aparut un mesaj in care se precizeaza ca atunci cand spun ca vin in Roma, nu inseamna ca este vizata doar Italia, ci si extensiile Europei - Marea Britanie si Statele Unite.

"Europa este un loc dezgustator, plin de droguri si prostitutie. Acesta este stilul de viata in care vreti sa va cresteti copiii?", este un alt mesaj postat duminica.

Noile mesaje vin la doar cateva zile dupa ce jihadisti mascati si-au afirmat intentia de a cuceri Roma, intr-un video care prezenta decapitarea a 21 de barbati egipteni de confesiune crestina recent rapiti in Libia.

In replica, italienii au postat mai multe mesaje ironice la adresa amenintarilor, in care le transmit ca este prea mult trafic si risca sa ramana captivi, ori le spun sa nu vina cu trenul pentru ca intarzie mereu.

De asemenea, cineva ii avertizeaza cu privire la o greva in transportul public, in timp ce altcineva le recomanda un restaurant bun din Roma.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO