Teorie controversata in cazul avionului din Malaysia: "Disparitia MH370 nu a fost intamplatoare"


Ultimul update: Marti 17 Iunie 2014 06:52
Data publicarii: Sambata 14 Iunie 2014 16:55
Categorie: Stiri externe
Avion

Ewan Wilson, un pilot de linie din Noua Zeelanda, si jurnalistul Geoff Taylor au scris o carte in care sustin o teorie socanta in ceea ce priveste avionul Malaysian Airlines care a disparut in Oceanul Indian.

Cei doi sustin in cartea "Good Night Malaysian 370: The truth behind the loss of Flight 370", dupa analizarea tuturor ideilor posibile, ca disparitia avionului MH370 nu a fost intamplatoare, potrivit Daily Mail.

"De dragul rudelor celor disparuti, adevarul trebuie scos la iveala. Ceea ce s-a intamplat cu MH370 nu a fost un accident. Totul a fost calculat si intentionat", a spus Taylor.

Ewan si Geoff isi incep cartea cu ziua in care MH370 a decolat de pe avionul din Kuala Lumpur si apoi analizeaza tot ce s-a intamplat si cum au abordat autoritatile situatia.

Cursa operata de Malaysia Airlines cu un Boeing 7777 pe traseul Kuala Lumpus - Beijing a fost data disparuta pe 8 martie 2014, cu 239 de oameni la bord. Pe baza datelor analizate de specialisti s-a ajuns la concluzia ca acest avion a zburat in cerc, inapoi, in Malaysia, iar apoi undeva in sudul oceanului.

In Boeing se aflau 227 de pasageri si 12 membri ai echipajului. Familiile pasagerilor, in majoritate de origine chineza, au cerut autoritatilor ca toate informatiile investigatiei sa fie facute publice. Unele rude au cerut acest lucru pentru a folosi informatiile respective intr-o investigatie privata, cu experti independenti.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO