Cine este Adrian,tanarul roman care a salvat-o pe femeia din Polonia surprinsa in aceasta fotografie

Ultima actualizare: 26-10-2012 13:43

O tanara imigranta poloneza, suprinsa intr-o fotografie aparuta pe prima pagina a mai multor publicatii, in timp ce sarea de la primul etaj al unei cladiri din sudul Londrei, incendiata de protestatari, ar fi fost salvata de un roman.

Monika Konczyk, care a ajuns in Marea Britanie in martie, striga dupa ajutor de la fereastra apartamentului in care locuia, in timp ce incendiul distrugea un magazin de mobila si ameninta sa se extinda la cladirile din apropiere.

Incalcand ordinele politiei de a se apropia de incendiu, acestia au asezat, trecand prin fumul gros, saltele si perne, pe sol, langa terasa in stil victorian de pe Church Street, pentru ca tanara sa sara pe ele.

Privitorii au incurajat-o sa sara, in timp ce Konczyk, in varsta de 32 de ani, s-a prins de rama ferestrei, a coborat pe copertina magazinului de la parter, de unde a sarit in bratele unui roman, cunoscut doar ca Adrian.

Tanara nu ar fi putut cobori pe scari, la fel ca si ceilalti locuitori blocati in cladire, pentru ca imobilul era plin de fum.

Din cauza fumului si confuziei, exista relatari contradictorii cu privire la cine a prins-o pe Konczyk.

Unii privitori cred ca un politist a fost cel care a prins-o, dar Adrian a insistat ca el este cel care a salvat-o pe tanara poloneza.

El a mai declarat ca tanara plangea si era in stare de soc, si in loc sa fie condusa la spital a fost luata de prietenul ei si dusa sa stea cu sora acesteia.

Konczyk, originara din Koronowo (Polonia), lucra pentru un magazin Poundland.

"Suntem vecini. Nimeni nu este erou. Eu am prins fata. Nimeni nu a mai intrebat daca a patit ceva si nu a chemat o ambulanta", a declarat Adrian.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO