Tânăr din Constanța, violator în serie în Italia. Cum își tortura victimele


Ultimul update: Duminica 15 Octombrie 2017 18:29
Data publicarii: Marti 10 Octombrie 2017 16:34
Categorie: Stiri externe

Un tânăr din Constanţa a semănat teroare în Italia şi este acuzat că a violat mai multe femei. Carabinierii spun că folosea întotdeauna aceeaşi metodă de tortură: îşi bătea victimele cumplit şi le imobiliza.

Suspectul de 25 de ani a fost prins într-o fabrică dezafectată unde locuia împreună cu alţi imigranţi. 

Carabinierii italieni i-au făcut constănţeanului un portret robot bazându-se pe declaraţiile victimelor. Mai mult, presa italiană l-a numit ”violatorul cu scuter negru”.

Românul de 25 de ani a fost arestat de poliţiştii italieni după o razie făcută la marginea oraşului Monterotondo, acolo unde locuia. Anchetatorii spun că bărbatul a dat dovadă de o violenţă ieşită din comun. Obişnuia să îşi lovească victimele, le lega de mâini şi de picioare, după care le abuza.

Numai în perioada 20 septembrie - 5 octombrie constănţeanul este acuzat că a violat trei femei, despre care polițtiştii spun că erau prostituate în zona Salaria, din Roma. De fiecare dată, victimele erau găsite dezbrăcate şi legate pe sub poduri sau în parcuri. Carabinierii nu exclud varianta că şi alte femei să fi fost abuzate de acelaşi individ.

Rapperul Nelly, acuzat de viol
VIDEO PROTVPLUS.RO