Tânăr de 29 de ani răpit şi forţat să se căsătorească cu o necunoscută. VIDEO


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Vineri 05 Ianuarie 2018 17:15
Categorie: Stiri externe
casătorie forțată

Poliţia din statul indian Bihar investighează o plângere formulată de familia unui tânăr care susţine că acesta ar fi fost răpit şi forţat să se căsătorească cu o femeie pe care nu o cunoştea, informează DPA.

"Analizăm o plângere a familiei lui Vinod Kumar şi vom lua măsuri după ce ancheta va fi finalizată", a declarat vineri un oficial de rang înalt al poliţiei, Manu Maharaj.

Practica de a răpi bărbaţi şi a-i forţa să se căsătorească este aparent întâlnită în mai multe părţi din statul Bihar la familiile mai sărace, care nu îşi pot permite să ofere zestrea cerută de mirii cu calificări profesionale.

Kumar, în vârstă de 29 de ani, inginer la o fabrică de oţel, ar fi fost răpit atunci când a mers la nunta unui prieten şi forţat să se căsătorească cu o femeie împotriva voinţei sale, se indică în plângerea depusă de familia sa la poliţie.

În filmuleţe de la presupusa nuntă - devenite virale pe reţelele de socializare - se poate vedea cum tânărul, plângând, este împins şi forţat să treacă prin ritualurile de nuntă. O femeie din familia miresei apare, de asemenea, consolându-l şi ştergând-i lacrimile.

Fratele mirelui a depus o plângere la poliţie atunci când Kumar nu s-a întors acasă după nunta prietenului său pe 3 decembrie.

Sanjay Kumar a primit un telefon de la un număr necunoscut care îl informa cu privire la "pakadua vivah" ("căsătoria forţată) a fratelui său, după care acesta a contactat poliţia, a anunţat postul de ştiri NDTV.

Kumar a fost salvat până la urmă cu ajutorul poliţiei dintr-un sat din districtul Mokama (statul Bihar), unde a fost ţinut captiv după nuntă, a indicat poliţia.

Sursa: Pro TV

Tânăra de 19 ani care are un iubit în vârstă de 52 de ani
VIDEO PROTVPLUS.RO