Super concurs organizat de George Clooney. Câștigătorul va petrece o mini-vacanţă alături de actor

Dată publicare: 09-05-2021 09:27
Dată actualizare: 09-05-2021 09:45


Actorul George Clooney îşi invită fanii să petreacă o zi împreună cu el, la vila lui din Italia.

Este vorba de un concurs, iar pentru a-l promova, vedeta a publicat un interviu sub forma unei parodii, alături de un nou prieten.

Punctul culminant al înregistrării este momentul în care starul îşi prezintă dormitorul.

Camera arată mai mult ca un "altar" închinat bunului său amic, Brad Pitt.

George Clooney, actor: "Salutare! Sunt George Clooney şi imediat ce pandemia se va sfâşi, te invit să petreci alături de mine şi de soţia mea Amal, la vila noastră situată lângă lacul Cuomo. Unul din lucrurile pe care le ador atunci când întâlnesc oameni noi e faptul că nu ştii niciodată când se leagă o prietenie pe vecie. De fapt, printr-un noroc chior, o mare parte a anului trecut mi-am petrecut-o în aceeaşi casă cu un tip pe care nu îl cunoşteam, iar acum suntem cei mai buni prieteni. Nu trebuie să mă credeţi pe cuvânt. Întrebaţi-l pe el! Dacă vă recomand să vă petreceţi timpul cu George Clooney? Nu!".

George Clooney, actor: "Îţi vine să crezi că Amal a vrut să arunc această pernă? În niciun caz n-am să fac asta! Îţi mulţumesc că mi-ai oferit un loc unde să dorm... mie şi lui Brad".

În filmuleţul de prezentare al concursului lansat de George Clooney, bunul său prieten, Brad Pitt, e adus des în discuţie.

George Clooney, actor: "Brad joacă nemaipomenit în acest film, nu-i aşa? Omule, am văzut "Ocean's Eleven" de 22 de ori! Îl mai punem o dată? Bine, hai să vizionăm "Ocean's Eleven". E atât de bun! Dar nu face nimic altceva decât să mănânce! Da, dar felul în care o face... Şi tu faci exact ce face şi el! Da, dar el o face mai bine".

Actorul, care recent a împlinit vârsta de 60 de ani, demonstrează, dacă mai era nevoie, că are încă simţul umorului.

George Clooney, actor: "Acela e George Clooney? A.... George, poţi să ne scuzi un pic? Aţi aflat cam tot despre mine şi... Domnule, aşteptaţi un pic! Cred că am o problemă tehnică. Relaţia asta nu a fost deloc benefică pentru mine".

Câştigătorul concursului pus la cale de George Clooney va beneficia de o mini-vacanţă în Italia. Cazarea şi biletul de avion sunt asigurate, îşi mai poate lua cu el un prieten şi, în plus, va avea ocazia să se întâlnească cu faimosul actor.

Tot ce trebuie să facă participanţii este... o donaţie, până pe 16 iulie, către una dintre fundaţiile starului, iar norocosul va fi ales aleatoriu pe 4 august.


VIDEO PROTVPLUS.RO