Studentă lovită cu pumnul în față de un bărbat care a hărțuit-o pe stradă. VIDEO


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 31 Iulie 2018 16:35
Categorie: Stiri externe
studenta, paris, lovita, pumn, hartuire

Opinia publică franceză este revolată după publicarea online a unei înregistrări în care o studentă franceză este lovită cu pumnul pe stradă, în Paris, de un bărbat care a hărțuit-o, relatează BBC.

Înregistrarea realizată de camerele de supraveghere ale unei cafenele din Paris arată momentul în care un bărbat o lovește cu pumnul în față pe o tânără.

Incidentul s-a petrecut în nord-estul capitalei franceze iar victima, Marie Laguerre, a povestit că bărbatul a urmărit-o, hărțuind-o. Agresorul a răbufnit lovind-o când femeia i-a spus să se oprească.

Imaginile au fost urmărite online de milioane de persoane. Cazul coincide cu momentul în care autoritățile franceze încearcă să impună amenzi pe loc pentru hărțuirea publică, pe stradă.

Agresorii ar trebui să plătească amenzi între 90 de euro și 750 de euro dacă legile vor trece de parlament în această săptămână.

Victima a relatat în presa franceză că săptămâna trecută se întorcea spre casă când un bărbat a început să scoată zgomote sexuale în spatele ei. Apoi a trecut la injurii și insulte.

Când i-a spus să se oprească a luat o scrumieră de pe masa unei cafenele și a aruncat-o spre ea. Puțin a lipsit să nu fie lovită. În cele din urmă a lovit-o cu pumnul. Îngrozită, a plecat acasă, dar s-a întors la cafenea pentru a strânge mărturii și a depus plângere la poliție.

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: BBC

VIDEO PROTVPLUS.RO