Stormy Daniels l-a ironizat pe Trump într-un show TV. Ce i-a cerut pentru a renunța la acuzații


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 06 Mai 2018 15:19
Categorie: Stiri externe

Stormy Daniels, actriţa în filme pentru adulţi care susţine că a avut o aventură cu Donald Trump, l-a ironizat pe preşedintele american şi i-a cerut demisia în cadrul unui scheci din emisiunea americană „Saturday Night Live” („SNL”).

În acest scheci, Daniels, care l-a dat în judecată pe preşedintele american, îi cere lui Trump să demisioneze.

În 2016, Stormy Daniels a fost plătită cu 130.000 de dolari de către avocatul lui Donald Trump, pentru a păstra tăcerea. Preşedintele american neagă că ar fi avut o relaţie sexuală cu Daniels.

Totuşi, Trump a spus că i-a oferit avocatului Michael Cohen cei 130.000 de dolari pe care i-a plătit lui Stormy Daniels, astfel încât acesta să o împiedice pe actriţă să facă „declaraţii false”.

Acest scheci din cadrul „SNL” este cel mai recent dintr-o serie în care preşedintele Trump este interpretat de Alec Baldwin, iar Michael Cohen este interpretat de Ben Stiller, potrivit BBC.

În noul scheci, Trump interpretat de Baldwin îl instruieşte pe avocatul său „să o sune pe Stormy Daniels şi să pună capăt acestei probleme odată pentru totdeauna”, dar fără să închidă convorbirea cu el, ca să poată asculta conversaţia.

Apoi, Stormy Daniels apare răspunzând la telefon. Cohen o întreabă dacă este singură, iar Trump intervine şi o întreabă: „Şi ce porţi acum?”.

Ulterior, Trump, în interpretarea lui Baldwin, preia convorbirea cu Daniels, căreia îi spune că toată lumea ştie că presupusa aventură este doar „un număr de actorie”.

Eu apar în filme pentru adulţi. Nu prea suntem cunoscuţi pentru actorie”, îi răspund Daniels.

De ce ai nevoie ca să facem totul să dispară?”, întreabă Baldwin, iar Daniels îi răspunde: „O demisie”.

Am rezolvat problema cu Coreea de Nord şi Coreea de Sud, de ce nu pot rezolva şi cu noi?”, întreabă Baldwin.

Daniels îi răspunde că îi pare rău, dar este prea târziu ca să poată rezolva problema.

Ştiu că nu crezi în schimbările climatice, dar vine o furtună, dragule”, a spus Stormy Daniels, într-un joc de cuvinte în limba engleză, în care termenul pentru „furtună” este „storm”, ea făcând astfel referire la propria persoană.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO