STIRI EXTERNE PE SCURT. Rusia ar putea avea iar un oras numit Volgograd; Despartiri sonore la Hollywood

Ultima actualizare: 10-06-2014 06:59
Vladimir Putin

Rusia ar putea avea curand un oras botezat dupa Stalin. Este vorba despre Volgograd, care s-a numit Stalingrad intre 1925 si 1961.

Dmitri Rogozin vrea ca orasul Volgograd sa revina la numele de Stalingrad. In principiu, ideea are sprijinul lui Vladimir Putin, caruia un fost combatant sovietic ii ceruse acelasi lucru.

Schimbarea denumirii ar trebui decisa prin referendum de populatie. Orasul s-a numit si Taritin pe vremea Rusiei imperiale.

Divorturi la Hollywood

Doua vedete latino extrem de populare isi continua viata fara partenerii lor de pana acum. Antonio Banderas si Melanie Griffith divorteaza dupa o casnicie de 18 ani, una dintre cele mai indelungate de la Hollywood. Cuplul avea de mult probleme, se pare, din cauza geloziei actritei, cu trei ani mai in varsta decat Banderas.

De altfel, presa mondena a aflat ca ea e cea care a solicitat despartirea. Cei doi au impreuna o fiica de 17 ani.

Singura e si Jennifer Lopez, dupa o relatie de doi ani si jumatate cu dansatorul Casper Smart, cu 17 ani mai tanar. Ziarele scriu ca cei doi se indepartasera in ultimele luni, dupa ce Casper flirtase pe internet cu altcineva.

Dansatorul inca locuieste in casa cantaretei, dar se va muta curand. In varsta de 44 de ani, Lopez a fost casatorita de 3 ori, ultima oara cu Mark Anthony.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO