Steag al Statului Islamic, gasit in "cel mai periculos cartier din Spania". Ce legatura are cu traficul de droguri

ascunzatoare ISIS din Ceuta

O ascunzatoare ce ar putea apartine islamistilor a fost descoperita sambata in cursul unei operatiuni desfasurata de Guardia Civil.

Politia spaniola a anuntat sambata ca a gasit arme, munitie si un steag al Statului Islamic intr-o ascunzatoare din Ceuta, enclava spaniola de pe coasta de nord a Africii. Este vorba despre 4 pistoale, doua pistoale-mitraliera Scorpion, munitie si mai multe cutite.

Potrivit El Pais, ascunzatoarea se afla pe un teren viran din ghetto-ul El Principe, o zona care a fost adeseori catalogata drept „cel mai periculos cartier din Spania”, Surse din ancheta spun ca astfel de arme au mai fost gasite in trecut in Ceuta.

Atat Ceuta cat si Melilla, cealalta enclava spaniola din nordul Africii, au fost tinta mai multor investigatii antiteroriste. In cazul descoperirii de sambata se pare insa ca ancheta viza o grupare de traficanti de droguri, de aceea autoritatile ezita sa vorbeasca despre legaturi cu terorismul islami, desi au gasit un steag al ISIS.
 

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Politia daneza a arestat patru presupusi jihadisti ISIS intorsi din Siria. Ce au descoperit in locuintele acestora
Politia daneza a arestat patru presupusi jihadisti ISIS intorsi din Siria. Ce au descoperit in locuintele acestora

Politia daneza a anuntat joi ca a arestat patru persoane in apropiere de Copenhaga pe care ii banuiesc ca ar fi fost recrutati de gruparea jihadista Stat islamic in Siria pentru a comite acte violente, transmite Reuters.

RAPORT: 1.300 de luptatori ISIS se afla in acest moment in Europa. Cati romani ar fi ajuns in taberele Statului Islamic
RAPORT: 1.300 de luptatori ISIS se afla in acest moment in Europa. Cati romani ar fi ajuns in taberele Statului Islamic

Pe teritoriul tarii noastre nu exista combatanti ai ISIS de origine romana. Romania poate insa deveni teritoriu de tranzit pentru adeptii acestei grupari care se intorc in Europa dupa ce au luptat in Siria sau Irak.

Mesajul liderului Abu Bakr al-Baghdadi pentru cei care vor sa devina
Mesajul liderului Abu Bakr al-Baghdadi pentru cei care vor sa devina "sclavii lui Allah". Filmuletul socant difuzat de ISIS

Continua seria filmuletor de propaganda socante dezvaluite de Statul Islamic. Noul material video contine si un mesaj din partea liderului ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi, considerat cel mai vanat terorist din lume.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.