Stadionul Old Trafford, evacuat in urma unui "telefon suspect, lasat in toaleta". Politie: "Nu a reprezentat un pericol real"

15-05-2016 17:24

stadion

Politia din Manchester a anuntat ca dispozitivul suspect descoperit pe stadionul Old Trafford "nu era viabil" si nu reprezenta un pericol, relateaza Sky News.

UPDATE 20:00 Dispozitivul a fost gasit intr-o toaleta destinata fanilor si includea un telefon mobil din care ieseau mai multe fire, conectat la o teava. Genistii l-au detonat ca masura de precautie.

“Genistii au desfasurat o explozie controlata la Old Trafford, vizand ceea ce a fost descris drept un dispozitiv explozibil extrem de realist (...). Evaluarea completa a dus la concluzia ca dispozitivul gasit nu era viabil”, se arata intr-un comunicat al Politiei.

UPDATE 18:50: O explozie controlata a avut loc pe Old Trafford anunta Sky News.

UPDATE 18:00 Potrivit unor relatari "pachetul suspect" era un telefon cu fire atasate, amplasat in toaleta. Totodata politia mai cauta un al doilea pachet suspect, conform Daily Mail. Genistii au fost chemati pentru "o explozie controlata".

UPDATE 17:50 Aglomeratie infernala la iesirea din Old Trafford, dupa ce fortele de securitate au decis evacuarea. Retelele de socializare sunt inundate cu fotografiile cu marea de oameni.

UPDATE 17:45 Pe stadion au fost adusi caini dresati pentru depistarea bombelor.

UPDATE 17:30 Initial, meciul a fost amanat, dar ulterior s-a decis "abandonarea", ceea ce inseamna ca sezonul de Premier League nu se va incheia duminica.

___________________________________________________

Meciul Manchester United - Bournemouth, programat duminica in ultima etapa a Premier League, a fost suspendat din cauza unui pachet suspect depistat de politisti pe terenul arenei Old Trafford, relateaza Reuters.

Initial, politia a evacuat circa 20.000 spectatori din tribunele stadionului inainte de meci, dar apoi s-a decis suspendarea meciului din cauza unui pachet suspect depistat in interiorul stadionului, relateaza Sky Sports. 

Din motive de securitate, doua sectoare au fost evacuate de urgenta. Meciul a fost amanat pana la ora 17:45, dar nu se stie deocamdata daca se va relua. Politia din Manchester este in alerta, conform Sport.ro.

 

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Exclusiv PRO TV Plus
Neti Sandu, previziuni pentru anul 2021. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie în parte

20:05
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26