Spectacolul vietii in mijlocul uraganului Sandy. Povestea Christinei, insarcinata in 35 de saptamani

Ultima actualizare: 03-11-2012 00:06
Uraganul Sandy - 10

Insarcinata in 35 de saptamani, Christine Schleppy a inceput sa aiba contractii chiar cand uraganul Sandy a lovit New Jersey. Serviciul de urgenta, suprasolicitat, a reusit sa ajunga acasa la gravida, dar drumul pana la spital a devenit o aventura.

In urma uraganului Sandy, care a provocat distrugeri in Statele Unite ale Americii, un cuplu sarbatoreste totusi. Christine, mama deja a cinci copii, a trecut prin incercari grele pana a aduce pe lume inca un membru al familiei Schleppy, informeaza Daily Mail, citat de Mediafax.

Femeia, insarcinata in 35 de saptamani, a inceput sa aiba contractii chiar cand uraganul Sandy a lovit New Jersey. Locuitorii din New Jersey erau avertizati ca trebuie sa se adaposteasca in aceea perioada. Sotul ei, David, observand cum contractiile Christinei se intensifica, a sunat la serviciul de urgenta. Desi conditiile de pe drumuri erau unele grele, o ambulanta a reusit sa ajunga pana la urma la casa familiei Schleppy.

"Stiam ca sunt multi copaci la pamant si drumuri inchise in stanga si in dreapta", a spus David. Ambulanta a incercat initial sa transporte cuplul la spitalul din Princeton, dar inundatiile si drumurile periculoase au facut acest lucru imposibil. Apoi, ambulanta s-a impotmolit in noroi iar Christine a inceput sa aiba dureri si mai mari.

In ajutorul lor a venit o masina de pompieri care a reusit sa treaca peste toate obstacolele de pe drum si sa ajunga la un spital provizoriu amenajat intr-o sala de sport a unei biserici. "Cu siguranta a fost foarte stresant acest drum", a marturisit David.

Christine a adus pe lume un baietel sanatos caruia i-a pus numele Liam Alexander. Atat mama cat si fiul sunt sanatosi si asteapta momentan intr-un spital pana se pot intoarce acasa.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO