"Sosesc victimele noastre". Ce a urmat dupa ce pilotul unui avion a postat acest mesaj alarmant pe un grup de chat

Ultima actualizare: 16-06-2016 00:00
premier Thailanda

Compania aeriana Nok Air si-a cerut scuze fostului premier al Thailandei, dupa ce unul dintre pilotii companiei a postat un mesaj alarmant pe un grup de chat, relateaza CNN.
 

Pilotul a postat o fotografie cu fostul premier Yingluck Shinawatra, in care aceasta aparea alaturi de fiul ei, inainte sa se urce in avion, intr-un grup de chat in care se mai aflau alti 30 de piloti. "Iata, sosesc victimele noastre", a scris barbatul in grup.

"Poate ar trebui sa se puna in aplicare CFIT", i-a raspuns un alt pilot din grup. CFIT (controlled flight into terrain) descrie scenariul in care pilotul prabuseste intentionat un avion.

"Nok Air isi cere scuze pentru actiunile nepotrivite ale pilotului nostru", a declarat presedintele companiei, care a anuntat si ca pilotul va fi suspus unei investigatii.

Yingluck Shinawatra, prima femeie din Thailanda care a devenit premier si cel mai tanar prim-ministru al tarii, a multumit companiei, dar si-a exprimat ingrijorarea cu privire la comportamentul pilotului: "Sa speram ca acest incident nu se va mai repeta. Nu este vorba doar de mine, ci si de ceilalti pasageri care trebuie sa fie tratati cu profesionalism, incredere si la cele mai inalte standarde."
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO