Solutie chinezeasca pentru relaxare in timp de criza! Imbratisari gratis!

Ultima actualizare: 13-05-2012 02:13

Chiar si in vremurile bune, Hong Kong-ul avea reputatia unuia dintre cele mai stresante orase. Acum, criza economica globala a sporit si mai mult presiunea.

Oamenii au insomnii. Nici la serviciu nu mai pot sa se concentreze. Stiu ca in interiorul companiei e o atmosfera tensionata si se tem ca alte departamente sau alte echipe ar putea sa le fure clientii. Asa ca reactioneaza cu teama si uneori cu ostilitate.
Cathy Tsang-Feign, psihiatru

In aglomeratul Hong Kong, oamenii traiau oricum zilnic cu nervii intinsi. Acum sunt chinuiti de grija zilei de maine, intr-un oras lovit, ca si Londra sau New York-ul, de recesiune. Oamenii sunt terorizati ca-si pierd slujbele ori agoniseala. O solutie anti-stres, e drept ,cam ciudata, a aparut insa pe strazi. 

O asociatie din Hong Kong ofera nici mai mult nici mai putin decat imbratisari dezinteresate. Cand simti ca te prabusesti, e bine sa gasesti un prieten care sa te consoleze. E bun si un umar pe care sa plangi, chiar daca e al unui strain. Initiatorii sunt convinsi ca asa pot aduce o alinare locuitorilor metropolei, deprimati din cauza crizei.

Pentru multi, temerile au devenit o crunta realitate. Si-au pierdut slujbele sau agoniseala dupa falimentele bancilor ori companiilor.

Cum sa nu-ti iesi din minti in timpurile astea grele? Specialistii dau tot felul de sfaturi. Iar daca imbratisarile pe strada nu ajuta, rau n-au cum sa faca. Si macar descretesc un pic fruntile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO