Șoferi români prinși cu alcoolemie record în Germania. Polițiștii le-au confiscat TIR-urile


Ultimul update: Miercuri 15 Mai 2019 09:24
Data publicarii: Miercuri 15 Mai 2019 08:58
Categorie: Stiri externe
sofer de TIR, TIR, sofer

În timpul unei razii făcute de polițiștii germani în parcările pentru TIR-uri, doi șoferi din România au fost depistați cu alcoolemie record.

Românii, dar și un prieten polonez, de asemenea, șofer de TIR, au fost depistați în parcarea Adelzhauser Berg, pe A8, în momentul în care porneau în cursă, după o petrecere de pomină, potrivit pfaffenhofen-today.de.

Unul români avea alcoolemie de 3,5 la mie, iar cel de-al doilea - 2,8 la mie. Prietenul polonez era mult mai ”lucid” - cu 1,7 la mie.

Șoferii au fost coborâți imediat de la volan, iar TIR-urile lor au fost deocamdată sechestrate, urmând a fi luată o măsură definitivă.

Cei doi şoferi români de TIR tocmai porniseră motoarele şi se pregăteau să plece din parcare, la expirarea restricţiei de circulaţie pentru maşinile de mare tonaj, duminică seara.

Potrivit sursei citate, 50 de polițiști au verificat parcările de TIR-uri de pe A8 şi A9, duminică seară, înainte de expirarea restricţiei de circulaţie pentru maşinile de mare tonaj.

Au fost verificați aproximativ 350 de şoferi, 18 dintre aceștia fiind băuți. Cei doi români, de departe, au avut cea mai mare abatere.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO