Șofer român ucis la Londra în propria mașină, de către un client. Tânărul urma să se căsătorească

19-02-2021 16:35


Tragedie românească, la Londra. Un taximetrist de 37 de ani, plecat din Oradea, a fost înjunghiat mortal, iar criminalul nu a fost deocamată identificat.

Bărbatul ucis se stabilise în Anglia, de 12 ani. Miercuri seară, a fost chemat pentru o cursă, în nordul Londrei. Acolo a și fost găsit mai târziu fără viață, în masină. 

Sora şi logodnica bărbatului, aflate şi ele la Londra, sunt devastate de durere.

Mara, logodnica lui Gabriel, bărbatul ucis cu sânge rece, a fost ultima care a vorbit cu el.

Mara, logodnica taximetristului ucis la Londra: „Am vorbit când a plecat de-acasă, după ora 6 a plecat la muncă. Şi a fost ultima dată când am vorbit cu el. Ca de obicei, m-a pupat, mi-a spus că mă iubeşte”.

Apoi a venit vestea zdrobitoare.

Renata Bringye, sora taximetristului ucis la Londra: „El luase client la 6.39 şi, după aia, poliţia a fost sunată la 7.21 de un martor care a văzut maşina parcată. Era maşina acolo, cu farurile aprinse, şi a mers să vadă de ce stă maşina acolo. Şi au încercat să-l resusciteze, l-au declarat decedat la ora 8. Era o zonă foarte întunecată, era o străduţă închisă, capăt de drum era”.
Reporter: „Deci, practic, clientul pe care îl aştepta, ăla, se pare, a fost făptaşul”.
Renata Bringye: „Da. Exact acolo unde trebuia să-l ieie, acolo s-a şi întâmplat”.

Potrivit Poliţie Metropolitane, bărbatul a fost înjunghiat de mai multe ori. Nu lipsea nimic din maşină, astfel că anchetatorii iau în calcul un posibil atac izbucnit în urma unei altercaţii cu clientul.

Apropiaţii şi-au amintit că, nu o dată, Gabriel le spunea cât de periculoasă poate fi meseria de taximetrist, de parcă ar fi avut o presimţire. Mara şi Gabriel erau logodiţi şi îşi doreau să devină părinţi.

Mara: „Da, trebuia să ne căsătorim. Visul lui cel mai mare era să aibă un copil”.

Familia a deschis un cont în care prietenii şi colegii au depus bani, pentru că bărbatul să poată fi repatriat şi înmormântat acasă, la Oradea. 

”A fost cea mai drăguță și blândă ființă umană”

 

„Planurile de nuntă au fost suspendate din cauza Covid, dar Gabriel spera că el și Mara se vor putea căsători anul acesta. Este o tragedie îngrozitoare. El a fost cea mai drăguță și blândă ființă umană pe care ai fi putut să o întâlnești. Nu ar face rău unei muște. Suntem cu toții șocați. Nu știm dacă s-a certat cu un pasager și a fost înjunghiat din cauza asta. Nu-mi vine să cred de ce ar vrea cineva să-l rănească”, a declarat un prieten de-al lui Gabriel.

Este al cincisprezecelea caz de omor înregistrat la Londra de la începutul acestui an.


VIDEO PROTVPLUS.RO