Soarta copilului ”împins” pe geam de tată. Întreaga sa familie a murit în mall

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
kemerovo, mall, rusia, foc, incendiu,
Siberian Times

Povești sfâșietoare ies la iveală după tragedia care a cauzat zeci de morți în Kemerovo, Rusia.

Presa rusă relatează despre cazul lui Serghei, un copil de 11 ani, aflat în comă, la spital, după ce a fost filmat căzând de la etajul patru al mall-ului devastat de incendiu, duminică în Kemerovo. Unele publicații rusești susțin că de fapt a fost împins pe geam chiar de tatăl său.

Momentul în care băiatul cade a fost filmat de martori. Parinții săi împreună cu sora lui mai mică se aflau și ei în mall, însă nu au mai scăpat. 

Potrivit life.ru cei patru au mers la mall pentru a-i cumpăra o căciulă pentru unul dintre copii. Când incendiul a izbucnit, familia nu a putut ieși din mall. Tatăl ar fi apucat să-l împingă pe Serghei pe geam, dar ei nu au reușit să se mai salveze.

Urmările incendiului sunt cumplite. Cel puțin 64 de oameni au pierit și alte 16 persoane sunt date dispărute.

Printre victime, se numără şi copii. Focul a izbucnit la etajul al patrulea și s-a extins rapid.

În imaginile postate pe internet, se văd valuri de fum ieșind pe ferestre, în timp ce pompierii încearcă să evacueze centrul comercial.

Incendiul a izbucnit într-o secţiune a mall-ului unde se află o sală de jocuri și un cinematograf. Acolo, au căzut bucăţi de tavan.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Potrivit presei ruse, luni era din nou vizibil fum deasupra clădirii, semn că nu toate focarele au fost stinse temeinic.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO