Serie de colete explozive la Washington: FBI a arestat un suspect

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Poliție SUA
iStock

Agenţi federali şi adjuncţi ai şerifului din oraşul Everett din statul american Washington au arestat marţi un bărbat în vârstă de 43 de ani, suspect de expedierea unor colete explozive în zona capitalei federale americane Washington anunță FBI.

Tranh Cong Phan a fost ridicat de la domiciliu şi urma să fie prezentat unei instanţe din Seattle. Potrivit FBI, el era cunoscut pentru scrisori incoerente trimise unor oficiali guvernamentali şi se presupune că suferă de tulburări psihice.

Colete suspecte au ajuns luni la centre de procesare din statul Virginia, la un sediu al marinei şi aviaţiei militare americane din Districtul Columbia şi în capitala SUA. Alte pachete fuseseră înregistrate la o bază a marine din Virginia şi la sediul Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA) din Langley, în acelaşi stat. Niciunul dintre colete nu a explodat, a precizat Nicole Schwab, purtătoare de cuvânt a FBI.

Eate posibil să fi fost trimise şi alte pachete similare, a anunţat FBI, care analizează toate materialele suspecte la sediul central din Quantico, în Virginia. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO