Scuza românului arestat în Italia pentru că și-a violat și lăsat gravidă nepoata

Ultima actualizare: 29-01-2019 16:33
Fata violata
Pro TV

Un român de 35 de ani, stabilit la Fiumicino, lângă Roma, a fost arestat pentru că și-a violat nepoata - fiica surorii sale. În urma violului, fata a rămas însărcinată.

Inițial, românul a negat totul, dar testul ADN l-a dat de gol. Acum, el a încercat să se scuze în fața anchetatorilor spunând: ”eram beat, nu-mi amintesc nimic”, relatează Il Messaggero.

Faptele șocante s-au petrecut, în luna august. Într-o seară, românul s-a întors de la o petrecere în casa în care locuia împreună cu sora lui și fiica acesteia de 13 ani. Bărbatul s-a dus în camera nepoatei, pe care a violat-o, amenintând că îi va face rău dacă spune ceva.

După viol, de rușine și frică, fata nu a spus nimic. Însă, în luna decembrie, mama și-a dat seama că fiica ei este însărcinată și a luat-o la întrebări. Fiica i-a spus că a fost violată de unchiul ei, însă acesta a negat.

Femeia a sesizat autoritățile, după care a luat decizia ca fiica ei să facă avort, ocazie cu care s-au recoltat probe pentru testul ADN. Acesta a dovedit că fata nu mințea.

Bărbatul a fost arestat și va fi judecat de Tribunalul din Civitavecchia în regim de urgență.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO