Scene de violenta extrema in scara unui bloc. O bunica este batuta cu bestialitate si calcata pe cap de o vecina

Dată publicare: 19-08-2016 08:53
Dată actualizare: 22-08-2016 07:04


batrana batuta

O femeie in varsta de 68 de ani din Singapore a indurat clipe de chin dupa ce a fost atacata cu brutalitate de o vecina.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din scara blocului o arata pe femeia 43 de ani cum isi taraste pe jos vecina mai in varsta, o plesneste, o loveste cu pumnii si o calca pe cap.

Atacul a avut loc in urma cu doi ani, iar Toh Siew Hong, femeia abuzata, a asteaptat rabdatoare ca instanta sa hotarasca pedeapsa pentru vecina care a batut-o cu brutalitate timp de aproape 20 de minute, scrie Straits Times.

"Am implorat-o sa se opreasca, dar mi-a ignorat rugamintile. A continuat sa ma loveasca si sa ma calce pe cap pana cand am lesinat. Am crezut ca o sa mor", a povestit femeia.

Agresoarea, care avea un istoric penal de violente, a fost condamnata la cinci ani si jumatate intr-o institutie de corectie din Singapore, cu un regim de detentie sever, in care ajung doar recidivistii si unde pedepsa nu este redusa pentru buna purtare.

Atacul femeii nu ar fi avut niciun motiv in spate. Oamenii din bloc povestesc ca aceasta obisnuia sa tipe la toata lumea si sa loveasca la intamplare usile cu piciorul.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO