Scene de haos. Atacator împușcat de polițiști după ce a ieșit pe fereastră cu mitraliera

08-06-2019 10:45


Au fost momente de groază într-o suburbie a oraşului Los Angeles.

Zeci de poliţişti, inclusiv trupele speciale de intervenţie, au fost implicați în schimburi de focuri cu un bărbat acuzat că şi-ar fi agresat rudele. După ore bune de haos, suspectul a fost împuşcat mortal.

Focuri de artificii şi mai multe case în flăcări. Aşa arăta peisajul vineri după-amiază în San Gabriel. Poliţiştii au fost chemaţi pentru a interveni în cazul unui scandal izbucnit între membrii unei familii. Dar când au ajuns în zonă, cel bănuit că a iniţiat conflictul a început să tragă în ei.

Întreaga operaţiune a fost monitorizată din aer. Cei aflaţi în elicopter l-au văzut pe suspect fugind dintr-o casă în alta, pentru ca în final să se refugieze într-o ultimă locuinţa. Nu înainte însă de a incendia cele trei imobile prin care a trecut. Mai multe focuri de armă au răsunat în suburbia americană.

Vecinii au fost imediat evacuaţi.

Localnică: "Sunt foarte surprinsă şi totodată şocată şi speriată pentru că nu ştiu dacă erau artificii sau focuri de armă."

La un moment dat, suspectul a lansat mai multe focuri de artificii pentru a-i induce în eroare pe oamenii legii. În cele din urmă, a făcut o mişcare fatală. A ieşit pe fereastră cu mitraliera şi în acea clipă a fost doborât de poliţişti.

Polițist: "La faţa locului a fost un agent principal care a tras 4-5 gloanţe, dar în acest moment nu se ştie exact dacă restul agenţilor l-au împuşcat pe suspect sau rănile i-au provocat moartea."

Pompierii au reuşit să stingă incendiile după câteva ore, iar autostrada din apropiere, închisă în timpul operaţiunii, a fost redeschisă în cursul serii.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO