Scandal uriaș într-un orășel german, din cauza unor români. Ce s-a descoperit în casă

13-12-2018 12:14
Sursa: rp-online.de


romani, germania

Scandal uriaș într-o localitate germană aflată la granița cu Olanda, din cauza unor muncitori români. Oamenii din localitatea liniștită au ajuns la limita disperării și au depus plângeri la poliție și consiliul local.

Oamenii din micuța localitate Hüthum, situată lângă frontiera cu Olanda, s-au plâns că într-o casă de pe strada Eltener 422 locuiesc foarte mulți muncitori români, care tulbură liniștea întregii localități. În plus, strada este plină de gunoaiele împrăștiate de români, relatează RP-Online.

Mai mult, oamenii au fost amenințați atunci când le-au atras atenția.

Polițiștii au descins la adresa respectivă și au stabilit că în clădire au domiciliul înregistrat 8 români, dar, în fapt, locuiesc 31. Cei mai mulți au locuri de muncă în Olanda.

”Nu mă deranjează să trăiască și să muncească aici. Dar zilnic avem parte de hărțuiri, insulte și amenințări”, a spus Hauptstein M., un bărbat care locuiește în cartier.

Oamenii spun că toată zona este plină de gunoaie, mucuri de țigară, fum de la grătare, iar muzica este dată tare. În plus, românii ar consuma alcool frecvent și sunt mereu puși pe scandal.

Germanii sunt nemulțumiți că, începând cu luna mai, au sesizat de mai multe ori autoritățile, dar nu s-a luat nicio măsură.

Acum, însă, polițiștii au început să facă cercetări pentru evaziune fiscală, proprietarul clădirii fiind suspectat că ia bani de chirie de la toți locatarii, nu doar de la cei cu forme legale de domiciliu.

”Proprietarul câștigă bani frumoși în detrimentul cartierului”, spun oamenii. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: rp-online.de

Tags: romani, germani,

VIDEO PROTVPLUS.RO