O tânără arestată pentru prostituție în Rusia lansează acuzații la adresa lui Putin

Ultima actualizare: 19-01-2019 11:58

Nastya Rybka, o escortă din Belarus, care pretinde că are dovezi privind implicarea Rusiei în campania electorală a lui Donald Trump, a fost arestată pe un aeroport din Moscova.

Tânăra tocmai fusese expulzată din Thailanda, unde a făcut 9 luni de închisoare pentru prostituție, și se întorcea acasă.

În imagini se vede o femeie care seamănă cu manechinul Nastya Rybka. Pare sedată, dar se luptă cu 4 bărbați, care o pun cu forța într-un scaun cu rotile. Imaginile au fost filmate de avocatul tinerei și trimise la televiziuni și site-uri online.

Avocatul denunță ceea ce el numește un "scandal internațional". Spune că Rybka, în vârstă de 27 de ani, urmă să facă doar o escală pe aeroportul Sheremetievo din Moscova, pentru a lua un alt avion spre Minsk, capitala belarusă, dar a fost luată cu forță din zona de tranzit și dusă la o secție de poliție.

Presă rusă citează, însă, un comunicat al ministerului rus de Interne, în care se susține că Rybka - dar și alte trei persoane arestate odată cu ea pe aeroportul moscovit - "sunt acuzate că au fost ademenite într-o rețea de prostituție și au practicat prostituția". Pentru asta riscă până la 6 ani de închisoare.

Nastya Rybka a făcut deja 9 luni de închisoare în Thailanda, la fel ca un anume Alexander Kirillov, un belarus auto-intitulat ”guru al sexului”. Cei doi și alte persoane, ruși și belarusi, au fost condamnați pentru că au ținut un "curs ilegal despre tehnici sexuale". După ce au pledat vinovați, le-a fost anulat restul pedepsei, dar au fost expulzați din Thailanda.

Dar nu această parte picantă a poveștii a adus-o în atenția internațională pe Nastya Rybka, ci faptul că susține că are dovezi privind implicarea Rusiei în campania electorală a lui Donald Trump, din 2016, dovezi pe care le-ar fi obținut de la un magnat rus, Oleg Deripaska.

El se află pe lista unor oligarhi și politicieni ruși vizați de sancțiunile americane.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Promo
PROMO SuperStar E timpul să fie legendari. E timpul pentru următoarea etapă. Recall SuperStar România

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 19.00 – 25 Octombrie 2021

45:39
Alt Text!
UFC
Nicolae Negumereanu vs. Ike Villanueva

10:19
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!