Salariul uriaș pe care l-ar primi prințul Harry ca director al unui start-up din SUA. Dezvăluirea unui expert

Dată publicare: 30-03-2021 17:14
Dată actualizare: 30-03-2021 17:33


Meghan Markle, acuzată de hărțuire. Totul a devenit public înainte de difuzarea interviului cu Oprah

Prinţul Harry al Marii Britanii ar putea câștiga până la 2,7 milioane de dolari pe an ca director de impact al BetterUp Inc, unde s-a angajat în urmă cu o săptămână, potrivit presei britanice.

BetterUp Inc este un start-up din San Francisco care oferă angajaţilor servicii de coaching şi asistenţă în domeniul sănătăţii mintale.

Compania nu a dezvăluit salariul prințului de 36 de ani, însă investitorul american Colin Plamondon a declarat pentru Mirror că remunerația lui Harry este de cel puțin 680.000 de dolari pe an și ar putea ajunge chiar la 2,7 milioane de dolari anual, datorită imaginii sale, care ar putea aduce noi clienți companiei.

Tot săptămâna trecută, Harry s-a alăturat unei comisii care are ca obiectiv lupta împotriva dezinformării, au anunţat miercuri reprezentanţii Aspen Institute

Comisia trebuie să analizeze timp de şase luni metodele prin care Statele Unite trebuie să răspundă "actualei crize de încredere în instituţiile-cheie", au precizat reprezentanţii institutului american.

Decizia a fost anunţată la aproximativ o lună după ce prinţul Harry, nepot al reginei Elisabeta a II-a, şi soţia lui americană, Meghan, au anunţat că nu îşi vor mai relua rolurile de membri activi ai casei regale britanice, scrie Agerpres.

Prinţul Harry a vorbit public despre modul dificil în care a gestionat durerea provocată de moartea mamei lui, prinţesa Diana, decedată în 1997 în urma unui accident de automobil. La începutul lunii martie, Meghan a dezvăluit într-un interviu acordat jurnalistei de televiziune Oprah Winfrey că perioada petrecută alături de familia regală a împins-o în pragul sinuciderii.

Start-up-ul BetterUp, înfiinţat în 2013, a lansat o aplicaţie mobilă care îi conectează pe utilizatori la servicii de coaching, consiliere psihologică şi programe de mentorat. Aplicaţia este folosită de peste 300 de companii, inclusiv de Chevron, Snap Inc şi AT&T WarnerMedia.

În noul său rol, prinţul Harry va promova sănătatea mintală şi va contribui la extinderea listei de coacheri şi de clienţi ai companiei, printre alte activităţi, potrivit unui mesaj publicat pe blogul oficial al firmei.

BetterUp a obţinut venituri de 125 de milioane de dolari în februarie, iar valoarea sa de piaţă a urcat la 1,73 miliarde de dolari. Informaţia despre noua funcţie pe care prinţul Harry o va deţine în cadrul companiei a fost publicată în premieră de cotidianul financiar The Wall Street Journal.

Harry şi Meghan locuiesc în prezent în California şi au semnat contracte de producţie cu platforma Netflix. De asemenea, ei vor produce şi vor prezenta podcast-uri pentru Spotify.

Prinţul Harry va colabora şi cu Oprah Winfrey la un serial documentar despre sănătatea mintală, ce va fi produs de serviciul de streaming Apple TV+.

Sursa: Mirror

Tags: harry, angajat,


VIDEO PROTVPLUS.RO