S-au uitat pe geam si au vazut cum un avion se prabuseste in curte. Un avion de mici dimensiuni a cazut peste o casa, in SUA

30-03-2015 11:17


avion

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in nordul statului american Texas, in curtea unei familii din Gordonville, iar doi adulti si doi copii au fost grav raniti, scrie Daily Mail.

Avionul, un Beechcraft B35, a lovit in cadere acoperisul casei si s-a prabusit apoi in curte. La impact, atat cladirea lovita, cat si aeronava au luat foc, iar locuitorii au sarit sa-i scoata pe cei doi pasageri din epava cuprinsa de flacari.

"M-am uitat pe geam si am vazut ca a cazut fix in curte la noi", a povestit Rhonda Brogdon, proprietara locuintei. John Bratron, un apropiat al familiei texane, a crezut ca pilotul e mort cand l-a vazut inconstient, in apropierea ramasitelor aeronavei.

Pilotul si celalat pasager al avionului au fost grav raniti, precum si alti doi copii loviti de bucatile desprinse din aparatul de zbor. Toti au ajuns la spital.

Din primele investigatii, se pare ca motorul si o elice a avionului s-au desprins in zbor. Urmeaza ca anchetatorii sa stabileasca de ce s-a intamplat acest lucru si daca si alte aeronave Beechcraft B35 pot pune in pericol viata celor de la bord.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO