Românul care și-a înjunghiat cumnata pe stradă în Anglia, 20 de ani după gratii. Mărturia unui martor

Dată publicare: 07-02-2018 12:31
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Gheorghe Mihai

Un român sosit de câteva săptămâni la muncă, în Anglia, riscă să stea până la 20 de ani în spatele gratiilor în regat, după ce fost găsit vinovat de tentativă de omor.

Victima lui Gheorghe Mihai, 38 de ani, este cumnata lui. Bărbatul își afla pedeapsa pe 12 martie, după ce instanța va cântări toate probele din dosar, relatează Daily Mail.

Mihai a mai stat șapte ani în pușcărie, în România, pentru o crimă comisă în 2006.

Anul trecut, la finalul lunii august, Mihai și-a înjunghiat de mai multe ori cumnata, pe Roxana Mihai, în vârstă de 23 de ani, după ce femeia a întrerupt o conversație telefonică între acesta și soțul ei.

Kieran Lagan, șofer, martor la incidentul care s-a pretrecut în stradă, a declarat că agresorul arăta ”de parcă era posedat”.

”Era foarte furios. Alerga. Aș putea spune că era speriat. Apoi l-am văzut că își deschide haina și scoate un cuțit mare, de bucătărie. Am oprit camionul, pentru că m-am gândit că voi fi martorul unei crime”, a declarat acesta în instanță.

Roxana a fugit înfricoșată de cumnatul ei, care a prins-o și a înjunghiat-o de cinci ori, după ce a trântit-o la pământ.

Fratele atacatorului, Nicușor Mihai, a reușit să o salveze, lovindu-l pe Gheorghe cu pumnul în față. Acesta din urmă a negat faptul că ar fi vrut să își omoare cumnata.

Înainte de atac, Gheorghe Mihai îi spusese unui prieten că va omorî pe cineva. El a fost găsit vinovat de juriu în mai puțin de două ore.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO