Românul care a distrus cu excavatorul cinci case noi, în UK, era nervos pentru că nu și-a primit salariul


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 14 August 2018 17:15
Categorie: Stiri externe
cartier distrus

Românul acuzat că a intrat cu excavatorul în zidurile unor case nou construite dintr-un cartier pentru vârstnici din Marea Britanie, provocând o pagubă de 4 milioane de lire, spune că a vrut să se răzbune pentru că nu și-a primit salariul.

Daniel Neagu, în vârstă de 30 de ani, domiciliat în Harrow, nord-vestul Londrei, a fost acuzat de distrugerea proprietăţii după ce cinci locuinţe construite de compania McCarthy and Stone în localitatea Buntingford din comitatul Hertfordshire, în valoare de aproximativ 800.000 de lire fiecare, au fost deteriorate, informează Press Association. 

Daniel Neagu ar fi distrus casele pe motiv că nu și-a primit banii de la firma care îl contractase, scrie The Sun. Românul este acuzat că a râs și și a făcut poze în timp ce distrugea cele cinci case. Vecinii au filmat întreaga scenă și au chemat speriați poliția, care a reușit să-l oprească pe român.

Neagu, care a efectuat lucrările pentru această companie, nu a dorit să susţină o pledoarie în cadrul audierii de la Curtea Magistraţilor din Hatfield unde a apărut luni printr-o legătură video din arestul poliţiei, precizează Press Association.

Aflate pe o proprietate în construcţie, casele de pe Ermine Street au suferit pagube la nivelul pereţilor exteriori care au fost făcuţi bucăţi. Un excavator turcoaz a rămas în mijlocul zonei devastate. 

Compania McCarthy and Stone a anunţat că proprietarii locuinţelor urmau să se mute în bungalouri în următoarele săptămâni.

Poliţia din Hertfordshire a comunicat că bărbatul a fost reţinut de agenţii sosiţi la faţa locului, sâmbătă, la ora locală 17:40.

Cetăţeanul român care locuieşte pe Athelstone Road din Harrow, în nord-vestul Londrei, nu a fost angajat direct de compania constructoare, ci lucra pentru o firmă subcontractoare, Fenton, după cum a declarat purtătoarea de cuvânt a McCarthy and Stone.

“Aşteptăm raportul inginerului specialist în structuri pentru a putea realizat planul lucrărilor necesare în vederea reparării sau a reclădirii acestor proprietăţi”, a adăugat aceasta.

“Suntem absolut devastaţi faţă de cumpărătorii afectaţi, iar prioritatea noastră este să menţinem legătura apropiată cu aceştia şi cu familiile lor şi să ne asigurăm că orice perturbare va fi limitată la minimum”, a adăugat purtătoarea de cuvânt.

Neagu, care a vorbit în timpul audierii doar pentru a-şi oferi datele personale şi a-şi exprima dorinţa de a nu susţine deocamdată o pledoarie, a fost acuzat de distrugere de bunuri în valoare de 4 milioane de lire. El se află în arest preventiv şi urmează să fie audiat la tribunalul din St Albans la 10 septembrie, precizează Press Association.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Pro TV

Muncitor român din UK, acuzat că a distrus cu excavatorul un cartier de case. Paguba uriașă provocată
VIDEO PROTVPLUS.RO