Romanii recidiveaza in Italia! O femeie a fost arestata pentru proxenetism

Ultima actualizare: 06-11-2012 04:43
carabinieri

O romanca din Italia, proprietara unui club de noapte din provincia Macerata (regiunea Marche, centru), este suspectata de proxenetism, impreuna cu concubinul acesteia, cei doi suspecti fiind arestati.


Romanca P.G., in varsta de 24 de ani, si concubinul acesteia, P.A, 44 de ani, sunt proprietarii clubului de noapte "Sesto senso", din localitatea Appignano (provincia Macerata).

Cei doi sunt suspectati de favorizarea prostitutiei si proxenetism. Potrivit anchetatorilor, in incinta localului de noapte activeaza dansatoare, majoritatea straine, care, la cerere, le ofera clientilor si servicii sexuale, in schimbul unor sume de bani.

Proprietarul localului a fost arestat si trimis la inchisoarea Camerino, in timp ce romanca a fost plasata in arest la domiciliu.

O retea de traficanti care racola tinere romance cu o situatie financiara precara, carora le promitea locuri de munca bine platite a fost anihilata in Italia. Odata ajunse la Lago di Garda, incepea insa calvarul. Fetele erau obligate sa se prostitueze si batute fara mila, pentru a le aduce proxenetilor profituri cat mai mari.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO