Romani prinsi de carabinieri cu un intreg magazin de electronice in masina. "Nu stim de unde au aparut 300 de mobile"

Dată publicare: 07-04-2014 10:57
Dată actualizare: 10-04-2014 00:30
Sursa: Il Quotidiano


carabinieri

Oamenii legii din Italia au descoperit tot stocul unui magazin de electronice in portbagajul masinii unor compatrioti de-ai nostri.

Carabinierii din Ascoli Piceno au oprit in dimineata de 3 aprilie la intrarea pe o autostrada un autoturism avand la bord doi romani, D. V. (32 de ani) si D. M. E. (27 de ani). La un control sumar, oamenii legii au gasit sase sacose pline cu aparatura electronica. Mai precis, peste 300 de telefoane mobile, 40 de camere foto plus camere video digitale si alte aparate electronice.

Cei doi romani nu au reusit sa dea nicio explicatie despre provenienta telefoanelor, sustinand ca nu au idee cum le-au aparut acestea in portbagaj. Ei s-au aratat chiar suprinsi, potrivit raportului carabinierilor, de faptul ca in masina le aparuse un adevarat magazin de electronice

Pe baza seriilor telefoanelor, autoritatile au aflat insa curand sursa aparatelor: magazinul Trony din localitatea Calcinaia, la cativa kilometri de Pisa, jefuit cu doar o noapte inainte. Practic, tot stocul magazinului se Carabinierii ii ancheteaza acum pe cei doi romani pentru alte doua spargeri similare care au avut loc in regiunea Ascoli Piceno, in apropierea localitatii Grottammare, unde isi au domiciliul cei doi compatrioti ai nostri.

 

Sursa: Il Quotidiano,


VIDEO PROTVPLUS.RO