Români prinşi cu 5 kilograme de droguri în bagaje, în Cambodgia. Ce pedeapsă riscă

10-02-2019 21:37
Sursa: CambodgeMag


roman arestat in Cambodgia

Doi români şi 3 nigerieni au fost arestaţi săptămâna aceasta în Cambodgia pentru trafic de droguri.

Potrivit numărului 3 din poliţia naţională din Cambodgia, Mok Chito, 5 kilograme de metamfetamină au fost găsite în bagajele românului Narcis-Manuel Olaru pe aeroportuldin Siem Reap, în nord-estul ţării. Aeroportul este tranzitat mai ales de turişti, fiind aproape de templele de la Angkor Wat.

Olaru le-a spus poliţiştilor că alţi 4 complici ai săi se ascund în capitala Phnom Penh, iar aceştia au fost arestaţi. Este vorba, scrie CambodgeMag, de un alt român, Lixandru Vasile Nicolae, şi de 3 cetăţeni nigerieni: Azubam Celestine Emeka,  Azubam Simeon Chukwudi și Ngwu Hillary Mmadu.

Poliţia cambodgiană spuen că drogurile proveneau din Laos şi urmau să fie vândute în Noua Zeelandă, unde românii ar fi putut obţine pe un kilogram 50.000 de dolari. Arestările ar fi rezultatul unei anchete care a durat o lună şi a avut sprijinul autorităţilor japoneze.

Traficanţii riscă chiar şi câteva zeci de ani de închisoare. Penitenciarele din Cambodgia au o reputaţie extrem de proastă, scrie CambodgeMag.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: CambodgeMag, Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO