Români implicați într-un incident violent în Dublin. O persoană a fost înjunghiată în cap


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 14 August 2018 17:47
Categorie: Stiri externe
bandă români Dublin

O bandă de infractori români este suspectată de implicare într-un incident violent în centrul oraşului Dublin, după ce membrii ei ar fi urmărit şi lovit o maşină şi apoi ar fi înjunghiat un bărbat din maşina tamponată.

Atacul şocant s-a petrecut luni în apropierea staţiei Connolly din centrul Dublinului, iar în urma lui un bărbat a fost înjunghiat la cap şi pe corp.

"Asta a urmat după o dispută de mai devreme. Două maşini cu mai mulţi oameni la bord au trecut prin oraş în mare viteză. Există multe imagini filmate de camerele de luat vederi şi anchetatorii sunt încrezători că îi vor găsi pe cei implicaţi", a declarat o sursă citată de ziar.

Bărbatul rănit, care era pasager în maşina lovită, a fost transportat de urgenţă la spital.

El şi şoferul au fugit din maşină după ce a fost tamponată şi un număr de bărbaţi din a doua maşină au sărit din autovehicul şi au plecat în urmărirea lui.

Grupul de până la cinci bărbaţi l-a ajuns din urmă în apropierea Custom House Plaza, unde victima a fost înjunghiată şi bătută. Şoferul maşinii în care se afla bărbatul rănit a scăpat nevătămat.

Incidentul de la prima oră a dimineţii a dus la întârzieri majore pentru navetiştii care se grăbeau spre serviciu, notează The Irish Mirror.

"Gardai investighează un incident care s-a produs la Beresford Place, Dublin, aproximativ la ora 05.00 dimineaţă, luni 13 august", a precizat poliţia locală.

"Din investigaţia iniţială am dedus că o maşină a fost lovită de o altă maşină în Beresford Place, iar şoferul şi un pasager al maşinii tamponate au fugit şi au fost urmăriţi de un număr de bărbaţi din a doua maşină. Pasagerul de circa 30 de ani a suferit un număr de răni după ce a fost agresat lângă Custom House Plaza, iar şoferul nu a fost rănit", au adăugat oamenii legii.

"Bărbatul rănit beneficiază de tratament la spitalul universitar Mater Misericordiae, iar rănile nu îi pun în pericol viaţa", a mai menţionat Gardai.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei irlandeze a adăugat că în acest caz nu s-au făcut arestări şi că investigaţiile continuă.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO