Roman impuscat intr-o tutungerie din Italia


Ultimul update: Luni 31 Ianuarie 2011 23:15
Data publicarii: Miercuri 20 August 2008 01:00
Categorie: Stiri externe

Un tanar roman a murit impuscat intr-o tutungerie din Italia, in care intrase sa fure alaturi alti trei indivizi, sustine patronul.

Cand a auzit zgomote, omul a pus mana pe arma si a tras. Nu a vrut sa-i nimereasca, dar glontul a ricosat, a explicat in fata politiei. Romanul ucis avea 21 de ani, era cautat de politistii nostri pentru o tentativa de viol, iar italienii il banuiau de mai multe infractiuni la Roma.


In jurul orei 3 dimineata, proprietarul unei tutungerii din regiunea Aprilia, aflata la sud de Roma, a fost trezit de alarma. Trei indivizi goleau magazinul de tigari. Omul a vazut pe camerele de supraveghere furtul si si-a luat pusca. A tras, spune el, mai intai in aer, apoi spre hoti. Unul dintre gloante l-a nimerit pe roman in spate. A ricosat, se apara acum patronul care este insa cercetat pentru cele intamplate.

Speriati, ceilalti au abandonat cele o suta de cartuse de tigari si au fugit. Daniel Margineanu, tanarul ucis, avea 21 de ani si era din comuna Corni, Botosani. Familia stia ca lucreaza in Italia.


Si politia din Romania incerca sa il gaseasca pe Daniel.

Fusese condamnat la 9 luni de inchisoare pentru o tentativa de viol dar nu executase nici macar o zi din pedeapsa.

Sursa: Pro Tv

Tags: roman, impuscat, italia,

VIDEO PROTVPLUS.RO