Român condamnat la închisoare pe viață în Germania, prins după 19 ani. Unde s-a ascuns


Ultimul update: Luni 25 Februarie 2019 16:30
Data publicarii: Luni 25 Februarie 2019 16:09
Categorie: Stiri externe
Poliția germană

Un român condamnat la închisoare pe viață pentru crimă în Germania, căutat de 19 ani, a fost prins pe aeroportul din Munchen la sfârșitul săptămânii trecute.

Victor P., românul acum în vârstă de 50 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viață pentru crimă, complicitate la crime și jafuri în 2000, dar a fugit din Germania înainte de a fi încarcerat. A fost dat în urmărire de Procuratura din Potsdam. 

Poliția federală germană a anunțat că l-a arestat aeroportul din München. Victor P. tocmai sosise cu un avion din România, relatează Bild.

Potrivit sursei citate, Victor P. nu se mai aștepta să fie căutat și acum, iar autoritățile aeroportuare au fost șocate să constate că au depistat un criminal căutat pentru a executa închisoare pe viaţă. În momentul reținerii, el a încercat să-i convingă pe nemți că fac o greșeală și că ar fi vorba de o coincidență de nume.

Până la urmă, criminalul a recunoscut că el este cel căutat și a fost încarcerat.

Victor P. a fost condamnat acum 19 ani, de Tribunalul Districtual Potsdam, la închisoare pe viață pentru crimă, implicare în alte crime şi jafuri. Românul a reuşit să fugă din ţară după pronunţarea sentinţei, el fiind căutat de 19 ani. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Bild

Tânăr român, strivit de un tomberon metalic într-o fabrică din Italia
Bebeluș român de 6 luni, găsit mort în pătuț, în Italia. De ce e anchetată mama lui
Bebeluș român de 6 luni, găsit mort în pătuț, în Italia. De ce e anchetată mama lui
VIDEO PROTVPLUS.RO