Român atacat cu drujba și toporul, în Germania, în timp ce livra pizza

06-01-2018 14:55


roman Germania

Un român de 31 de ani a fost atacat cu drujba și toporul, în orașul german Ingolstadt, în timp ce livra pizza, incidentul șocant petrecânduse în a doua zi a anului.

Imediat ce a coborât din mașină, românul de 31 de ani - Radu B. - a observat că în fața blocului unde urma să facă livrarea erau cinci tineri pe care nu îi cunoștea, relatează DonauKurier.

După ce a livrat pizza, a auzit că în josul scării cineva acționase o drujbă. ”Era un zgomot îngrozitor”, a spus românul. Apoi a coborât și s-a dus la mașină. În momentul în care a urcat în vehicul, în fața lui a apărut unul dintre bărbați care a început să lovească parbrizul cu un topor până la spart.

Un alt tânăr din grup s-a dus în dreptul geamului șoferului cu drujba și a acționat-o, spargând sticla. ”Era la mai puțin de douăzeci de centimetri de mine, o trăgea înainte și înapoi”, a precizat victima.

În cele din urmă, românul înspăimântat a reușit să dea în marșarier și să plece. El l-a informat pe șeful său despre incidentul șocant, iar acesta a contactat imediat poliția. După câteva minute, ofițerii sosiți la fața locului i-au arestat pe cei doi atacatori, de 19 și 20 de ani.

Unul dintre tineri, cel de 19 ani, a fost imediat arestat, fiindcă pe numele lui fusese emis un mandat de arestare pentru jaf. Tinerii, cu origini în fosta Uniune Sovietică, sunt cercetați penal pentru infracțiunea de tentativă de omor.

Sursa: donaukurier.de

VIDEO PROTVPLUS.RO