Reteta unei casnicii longevive: Specialistii recomanda nunta inaintea copiilor si nu invers

Dată publicare: 09-03-2015 11:02
Dată actualizare: 12-03-2015 01:47


nunta

Cuplurile care vor sa-si petreaca toata viata impreuna ar trebui sa se casatoreasca inainte sa aiba copii, arata un studiu publicat duminica.

Datele arata ca peste 3 sferturi dintre perechile care au facut nunta inaintea primului copil sunt inca impreuna, dupa 15 ani, informeaza Daily Mail. La popul opus, doar jumatate dintre cei care au facut un copil inainte sa se casatoreasca, au rezistat in mariaj.

Studiul efectuat de o Fundatie britanica arata ca o casatorie realizata inaintea copiilor constituie un factor important in mentinerea cuplului intact. De asemenea, a reiesit ca varsta parintilor atunci cand fac un copil nu are niciun impact.

Studiul a fost realizat pe 1.783 de mame care au copii adolescenti, arata sursa citata. Concluziile arata ca 76% dintre mamele care s-au casatorit inainte sa aiba copii, formau si acum un cuplu cu tatal, cand copilul avea 14 sau 15 ani.

De cealalta parte, doar 44% dintre cele care au facut copii inainte sa se casatoreasca mai formau un cuplu cu tatal, pana ca primul copil sa implineasca 15 ani.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO