Rețeaua de prostituție a doi frați români în Spania. Pe fete le violau și le torturau cu sabia

Ultimul update: Luni 12 Februarie 2018 16:42
Data publicarii: Luni 12 Februarie 2018 16:37
Categorie: Internaţional
sandulache

Doi frați români au fost arestați în Spania pentru proxenetism. Sebastian și Cristian Alin erau șefii unui grup criminal organizat care a terorizat și obligat mai multe femei să se prostitueze.

Frații Sandulache sunt originari din Bârlad, județul Vaslui. Ei au terorizat, umilit și bătut mai multe femei pe care le obligau, apoi, să întrețină relatii sexuale cu diverși bărbați.

Aceștia şi-au forţat victimele să mănânce banconte de euro, le-au ameninţat cu moartea, le-au violat şi le-au obligat să avorteze în România, unde se aflau sub supraveghere, relatează vremeanoua.ro.

Sebastian Săndulache are 39 ani, iar fratele său, Cristian Alin Săndulache, are 34 ani. Aceștia îşi racolau victimele folosind metoda „lover boy”.

Cei doi fraţi sunt implicaţi într-un amplu dosar în care sunt acuzaţi de trafic de carne vie, prostituţie forţată şi spălare de bani. Aceştia au format un grup criminal organizat care, folosind metoda „lover boy”, atrăgeau femeile de care pretindeau că s-au îndrăgostit şi cu care începeau o relaţie în România. Cunoscându-le situaţia economică precară, le aduceau în Spania, sub pretextul obţinerii unui loc de muncă bine plătit şi a unei vieţi mai bune.

Un bărbat acuzat de proxenetism i-ar fi transmis o amenințare în versuri victimei

Odată ajunse în Spania, prin violență fizică şi psihologică, le obligau să practice prostituţia sau activităţi de hostess în diferite locaţii. Despre acest caz a scris și elespanol.com.

Potrivit Gazetei de Spania, totul a ieşit la iveală dupã ce Poliţia Naţională a primit o sesizare anonimă cu privire la câteva fete de naţionalitate română, angajate ale clubului de noapte Delfo’s din Asturias, care erau obligate să plătească o aşa-zisă taxă de protecţie unui grup de români (n.r. este vorba de fraţii Săndulache).

Gazeta de Spania prezintă inclusiv declaraţii ale victimelor: A.C. şi A.G.M. sunt două tinere românce pe care le-au făcut să creadă că sunt logodnice ca să le aducă în Spania. Când au sosit în Asturias, a început infernul. Au constatat cã Sandulache erau proxeneţi care aplicau un tratament inuman prostituatelor.

Pe alta o avertiza: „O violez pe sora ta (minoră). Îi dau foc bunicii tale şi pe tine te omor, îţi bag cadavrul într-un sac şi-l arunc pe-aici”, după cum au declarat fetele la proces.

Obligau fetele să avorteze, una dinte ele în a 15-a săptămână. Pentru avorturi le trimiteau în România. În unanimitate au spus că toate erau supuse constant la violuri. Pentru acest motiv au fost investigaţi de poliţia asturiană.

Poliţiştii nu puteau crede când Sãndulache a zis… „ah, dar se poate viola o prostituată?”. Ei consideră că dacă este prostituată nu există viol, şi mai ales că este „proprietatea” lui. Uneia dintre ele, care făcuse lupte libere în România, „pentru a o supune, i-au dat bătaie ca unui bărbat”, a declarat o victimă.

„I-au dat asemenea lovituri că nu s-a putut mişca din pat o săptămână. I-au tăiat braţul cu katana”. Katana era una din principalele arme cu care terorizau fetele. Proxeneţii au impus un regim de teroare.

„Lucrez de mulţi ani ca avocată, dar în viaţa mea n-am văzut un caz ca acesta”, a spus avocata Judith Gómez, de Vox Legis, potrivit Gazetei de Spania.

Procuratura cere 118 şi 115 ani de închisoare pentru cei doi fraţi inculpaţi, în timp ce pentru restul celor acuzaţi, pedeapsa cerută este de 93 ani şi jumătate pentru fiecare dintre cei patru. În plus, Oficiul Procurorului General solicită că în conceptul de răspundere civilă, primii doi inculpaţi să plătească despăgubiri victimelor.

sandulache Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
sandulache Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: vremeanoua.ro

Închisoare cu suspendare pentru 5 proxeneți care au încasat 600.000 de euro: „Lumea ştie di mine că am bani”

Închisoare cu suspendare pentru 5 proxeneți care au încasat 600.000 de euro: „Lumea ştie di mine că am bani”

Un bărbat acuzat de proxenetism i-ar fi transmis o amenințare în versuri victimei

Un bărbat acuzat de proxenetism i-ar fi transmis o amenințare în versuri victimei

Petro Poroşenko, Donald Trump

BBC: Președintele Ucrainei ar fi plătit 400.000 de dolari pentru întâlnirea cu Donald Trump

Giuseppe Conte, noul premier al Italiei. Președintele i-a acordat miercuri mandatul

Un român care a trimis 7.648 de SMS-uri fostei sale soţii, condamnat în Austria

Un avion s-a rupt în două, după ce a ratat aterizarea pe un aeroport din Honduras

Şofer român de TIR, prins în Italia cu o încărcătură uriaşă de droguri

Mamă condamnată la închisoare, după ce și-a obligat fiica minoră să se căsătorească

printul George si printesa Charlotte

Un jihadist a pus la cale asasinarea prinţului George. Voia să otrăvească îngheţata

Coreea de Nord intenționează să-și ascundă armele nucleare într-o "regiune militară strategică"

Bărbat obligat de instanță să se mute din casa părinților, după ce i-a scos din sărite

Autoritățile nord-coreene exploatează copiii fără adăpost, lovindu-i și furându-le banii

Cea mai permisivă țară din UE limitează acordarea pașaportului, care dau acces fără viză în 147 de țări

Șofer român care transporta 11 imigranți ilegali, arestat în Italia