Retea de proxeneti romani, anhilata in Barcelona - stiri externe pe scurt


Ultimul update: Vineri 10 August 2012 08:23
Data publicarii: Marti 07 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Stiri externe
Retea de proxeneti, anhilata in Barcelona - stiri externe pe scurt

Pentru arestarea celor 30 de persoane, majoritatea de nationalitate romana, au fost necesare noua raiduri. Anchetatorii spun ca, in plus, proxenetii se ocupau si cu traficul de droguri sau furturi de bani si bijuterii


DISPAR ANIMALELE - Un sfert din mamiferele de pe glob sunt in pericol de extinctie. Pe lista publicata de Uniunea Internationala pentru Conservarea Naturii se afla elefantul african, diavolul tasmanian sau linxul iberic. Alarmati, specialistii avertizeaza ca 40% dintre animale isi vor pierde in curand habitatul, din cauza extinderii activitatii oamenilor, a vanatorii ilegale si a cresterii populatiei umane.

SPORT PENTRU CREIER - Miscarea ajuta la pastrarea sanatatii mentale. Cercetatorii britanici, convinsi ca activitatea fizica e antidotul la depresia sau stres, testeaza acum fiecare sport in parte, pentru a afla da cele mai bune rezultate in acest sens. Ei spun ca 20 de minute de miscare pe zi, cel putin 5 zile pe saptamana, sunt absolut necesare pentru un psihic mai bun.

Sursa: Pro TV

121 persoane arestate pentru pornografie infantila
Spania: banda romano-spaniola care clona carduri, retinuta
Proxeneti romani arestati la Roma
Spania: banda romano-spaniola care clona carduri, retinuta
Proxeneti romani arestati la Roma
VIDEO PROTVPLUS.RO