Responsabil militar iranian: Razboiul Israelului contra Iranului "va avea loc in cele din urma"

Ultima actualizare: 25-09-2012 05:58

Razboiul Israelului impotriva Iranului "va avea loc in cele din urma", a declarat sambata generalul Mohammad Ali Jafari, comandantul sef al Gardienilor Revolutiei (Pasdaran), afirmand ca tara sa este pregatita si va distruge statul evreu, transmite AFP.

"Razboiul va avea loc in cele din urma, dar nu este sigur cand si unde", a afirmat seful armatei de elita a regimului islamic, citat de agentiile Isna si Fars.

"Aceasta tumoare canceroasa ce este Israelul incearca sa lanseze un razboi impotriva noastra. Nu stim insa cand se va produce acesta. Ei (israelienii) considera de acum razboiul drept singurul mijloc de a ne infrunta, dar sunt atat de prosti, incat stapanii lor (Statele Unite) ar trebui sa ii opreasca", a adaugat generalul Jafari. "Daca incep (agresiunea), ii va conduce la distrugere", a mai spus acesta.

Israelul a amenintat de mai multe ori ca va ataca instalatiile nucleare iraniene, daca eforturile diplomatice nu vor reusi sa convinga Teheranul sa puna capat activitatilor sale nucleare sensibile.

Citeste si:

Cum platesc utilizatorii de smartphone-uri facturi mai mari, fara sa stie

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO