Relațiile secrete dintre ministrul italian de Interne și Putin. "Trei milioane pentru Salvini"


Ultimul update: Vineri 08 Martie 2019 19:05
Data publicarii: Vineri 08 Martie 2019 18:59
Categorie: Stiri externe
Matteo Salvini, Italia, Rusia,

Ministrul italian de interne Matteo Salvini ar fi negociat o finanțare pentru partidul său cu oameni de la Kremlin. Cel puţin asta este concluzia unei ample anchete, realizate de revista italiană L'Espresso.

Sub titlul "Trei milioane pentru Salvini", săptămânalul de centru-stânga, detaliază relaţiile secrete dintre Matteo Salvini și președintele Federației Ruse. Potrivit revistei, liderul Ligii Nordului, și Vladimir Putin au înființat un pachet financiar complex pentru finanțarea campaniei europene a lui Matteo Salvini.

Jurnaliştii au documentat mai multe întâlniri neoficiale, care au avut loc între un om de încredere al lui Salvini și asociaţi ai unui oligarh rus, apropiat de Putin. Tranzacția financiară secretă ar fi fost realizată printr-o vânzare de motorină efectuată între o companie rusă și o companie italiană. La această tranzacție i s-ar fi făcut o reducere companiei rusești, bani care ar fi ajuns ulterior în seifurile Ligii Nordului. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO