Regele Juan Carlos al Spaniei, tinta unui scandal. O belgianca si un spaniol spun ca sunt copiii lui

Ultima actualizare: 03-11-2012 08:28

Dupa ce testele ADN au demonstrat ca sunt frati vitregi, cei doi si-au unit fortele si se lupta acum in instanta pentru a fi recunoscuti de tatal lor.

Ingrid a descoperit in urma cu 2 ani ca mama ei a avut o aventura cu regele Spaniei. In schimb, Alberto, chelner intr-un restaurant, stia de mai mult timp ca Juan Carlos ar fi tatal sau.

"Aceste doua documente sunt cele mai recente si sunt foarte importante. Acesta este un fax oficial trimis de avocatul meu catre Casa Regala, dupa cum scrie chiar aici, Juan Carlos de Borbo", spune Alberto.

Barbatul, in varsta de 55 de ani, spune ca a primit uimitor de repede un raspuns oficial.

"Curtea regala i-a raspuns avocatului meu in mai putin de 5 ore. A raspuns persoana cu cel mai inalt rang de la curte", a mai spus barbatul.

Un medic belgian a stabilit, in urma unor teste ADN, ca intr-adevar cei 2 au acelasi tata. Iar astazi, Alberto si Ingrid vor pleca in Spania, pentru a-si cere drepturile in instanta.

Femeia, in varsta de 46 de ani, spera ca in curand va putea scapa de viata banala de casnica si va trai ca in povesti.

Vineri, cazul celor 2 frati vitregi va ajunge in instanta. Chiar daca sunt doua dosare diferite, judecatorii vor lua o hotarare in cadrul aceluiasi proces.

Intrebati daca se tem de presiunile pe care Casa Regala le-ar putea exercita asupra lor pentru a renunta la demersurile legale, cei doi au marturisit ca se asteapta la orice.

Despre regele Spaniei s-a spus intotdeauna ca ar fi dus o viata de Don Juan, si, potrivit legendelor, ar fi avut aventuri cu peste 1.500 de femei.

Printre cuceririle sale celebre s-ar numara, se pare, si printesa Diana, cu care ar fi trait o scurta poveste de dragoste in 1986.

Din casatoria cu sotia sa, printesa Sofia a Greciei si Danemarcei, regele Juan Carlos are 3 copii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO