Rechin ”preistoric”, descoperit în adâncuri. Cum arată creatura care a speriat cercetătorii


Ultimul update: Luni 05 August 2019 16:29
Data publicarii: Luni 05 August 2019 16:03
Categorie: Stiri externe
Rechin ”preistoric”, descoperit în adâncuri. Cum arată creatura care a speriat cercetătorii

Cercetătorii au descoperit în adâncurie mării un rechin ”preistoric”, de două ori mai mare decât submarinul în care se aflau.

Membrii echipajului au reușit să surprindă imagini cu un rechin de șase metri lungime. În momentul în care submarinul în care se aflau s-a apropiat de el, cercetătorii au avut parte de un adevărat șoc. Rechinul arăta ca o creatură ”preistorică”.

Descoperirea a fost făcută în adâncurile mării, în apropiere de Cape Eleuthera, în insulele Bahamas, în apropiere de Miami, o zonă populară pentru turiști.

În filmarea înregistrată de cercetători, se poate auzi și reacția unuia dintre ei, care spune ”uitați-vă cât de uriașă este această creatură”, potrivit Mirror

Echipa OceanX a ajuns până la peste 800 de metri sub nivelul mării, acolo unde au găsit acea specie rară de rechin. Cercetătorii voiau, de fapt, să găsească o altă specie rară de ”pește gigant”.

Submarinul ”Nadir” poate ajunge până la 1.000 de metri sub nivelul mării, însă numai cu un pilot și doi pasageri la bord.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO